Google, G Suite'e güncelleme yapıyor - Haberler - indir.com

Google, G Suite'e güncelleme yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 12:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Google sunmuş olduğu E-tablolar , dökümanlar gibi  bir çok seçenekle özellikle ofis çalışanlarının işlerini son derece kolaylaştırıyor. Bu uygulama hem online çalışan kullanıcılar için hem de aynı ortamda çalışsa da belli bir belge havuzu oluşturan kullanıcılar için son derece faydalı. Fakat bu uygulamalarda bazı sorunlar var ki kullanıcıları çoğu zaman zor durumlarda bırakıyor. Google yeni bir güncelleme yayınlayarak bu sorunları bertaraf etmeyi hedefliyor. Ofis ortamında yaşanan sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız, Google güncellemesine çok az kaldığını bilmenizde fayda var. Bu güncelleme sayesinde bir çok problemin önüne geçilebilecek.

Problem olarak neler yaşanıyor diye merak ediyorsanız Google G Suite kullanıcıları bilir ki  paylaşılan belgeler üzerinde çalışmak büyük karmaşalara sebebiyet veriyor: Bir iş arkadaşınız, saatler önce değişiklik yaptığınızı fark etmeden eski bir dosya üzerinde tekrar çalışarak boşa zaman kaybı yaşayabilir. Google G Suite ile alakalı yaşanan bu sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmak istiyor. Oldukça fonksiyonel olan bu uygulamanın, kullanıcılara her anlamda fayda sağlaması isteniyor.  Google, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar için düzenleme erişimine sahip olan herkesin bir dosyayı kimin gördüğü ve ne zaman görebildiğini gösteren bir Etkinlik kontrol paneli sunmaya başlayacak.

G Suite yönetimlerinin 8  Mart itibarıyla Etkinlik özelliği üzerinde kontrolü olacak ve kimin bunu görmesine ve kimin nerede görülebileceğine karar verme imkanı olacak.





PAYLAŞ