Google Fotoğraflar'ın Yeni Özellikleri Kullanıma Sunuldu - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar'ın Yeni Özellikleri Kullanıma Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-30 12:00:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google?ın başarılı fotoğraflar uygulaması güncelleme ile yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda dört yeni paylaşım özelliği gelmesi beklendiğini duyurduğumuz Fotoğraflar uygulaması için yeni dört paylaşım özelliği kullanıma sunuldu. Güncelleme ile beraber uygulamanın alt bölümüne ?paylaşım? adlı yeni bir sekme ekleniyor. Bu sekme ile beraber paylaşabileceğiniz fotoğrafları yada kimlerle paylaşmak isteyebileceğinize dair bazı tavsiyeler gösterilecek. Yüz tanıma teknolojisini kullanan yeni özellik ile eğer Google tarafından belirli bir e-posta adresine sahip kişiye düzenli olarak bir fotoğraf paylaştığınız fark edilir ise o kişilere yeni fotoğrafları göndermeye yönelik sizlere tavsiyelerde bulunulacak.

Fotoğraflar uygulamasına eklenen yeni paylaşım sekmesinde sizinle paylaşılan tüm fotoğraf ve albümlerin listesinide görebileceksiniz. Bu sayede paylaşılan fotoğraflara tek bir yerden kolay bir şekilde erişilebilecek. Uygulamayla gelen paylaşım özellikleri arasında en büyüğü ise otomatik paylaşım özelliği oluyor. Bu noktada Google Fotoğraflar?ın bir kişiye ait bazı yada tüm fotoğrafları sizin için seçerek otomatik paylaşmayı olanak sağlıyabiliyor. Bu özellik ile anne- baba yada çocukların fotoğrafları otomatik bir şekilde paylaşılabiliyor.

Ancak bu noktada otomatik paylaşım özelliği noktasında bazı gizlilik sorunları da gün yüzüne çıkabilir. Bu noktada otomatik paylaşım özelliğini rahatsız olmayacak kişilere açmanız uygun olacaktır. Google?ın başarılı yüz tanıma teknolojisi ile beraber başkasına ait otomatik fotoğraf paylaşma hatası en az seviyelerde diyebiliriz. Bu noktada doğruluk oranı üst seviye olan bu teknoloji epey kullanışlı bir yapıya sahip olacağa benziyor. Google?ın bu yeni özellikleri ve güncellemesi hafta içerisinde tüm Google Fotoğrafları kullanıcılarına sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ