Google Fotoğraflar'da videolara yakışlatırma yapılabilecek - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar'da videolara yakışlatırma yapılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 10:59:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Google'ın en çok tercih edilen uygulamalarından biri olarak hayatımızda olan Google Fotoğraflar'a kullanıcılar tarafından beklenen yeni bir özellik daha eklendi. Son zamanlarda Google Fotoğraflar uygulaması bir hayli geliştiriliyor. Bu sayede tüketicinin daha çok dikkatini çekmeyi başaran Google Fotoğraflar uygulamasında yer alan videoları artık dilediğiniz bölüme kadar yakınlaştırma yapabileceksiniz. Google Fotoğraflar uygulaması Android işletim sistemi kullanan birçok kişinin fotoğraflarını görüntülemek ve aynı zamanda organize etmek için kullandığı en kullanışlı uygulamalardan biridir. Uygulama hakkında gelen iyi haber ise, şirket bu uygulamayı geliştirmek adına sık sık yeni özellikler üzerinde çalışıyor. 

Google Fotoğraflar Express Backup modu nedir?Google Fotoğraflar Express Backup modu nedir?

Videonun belirli bölüme odaklanma özelliği geliyor

Google, kullanıcıların beğenerek kullanmayı tercih ettiği Google Fotoğraflar uygulamasını her geçen gün farklı özellikler ile donatıyor. Videoların belirli bölümlerine odaklanarak gelişim sağlama düşüncesini Google Fotoğraflar uygulamasına getirmek üzere test eden şirket, söz konusu bu özellik ile beraber videolarda yakınlaştırma yapmaya izin veriyor. XDA geliştiriciler forumunda, Google Fotoğraflar uygulaması 4.33 sürümü ile beraber gün yüzüne çıkarılan söz konusu bu özellik, uygulamada yer alan herhangi bir videoya tıpkı fotoğraflarda olduğu gibi yakınlaştırma yapılabilmesini sağlıyor. Fotoğraflar yapılan zoom özelliği artık videolar için de kullanılabilir hale getiriliyor. 

Eğer herhangi bir videonun sadece belirli bir kısmına odaklanmak istiyorsanız bu işlemi artık Google Fotoğraflar üzerinden son derece kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Söz konusu bu özellik şu an için geliştirme aşamasında olup tamamlandığı anda kullanıma sunulması bekleniyor. Google Fotoğraflar uygulaması bu ara sık sık yeni özelliklere kavuşuyor. Şöyle ki geçtiğimiz hafta da, uygulamaya özel mesaj, manüel olarak yüz etiketleme gibi özellikler eklenmişti. Videoların belirli bir noktasına odaklanma özelliğinin ne zaman uygulamaya ekleneceği ise kesin olarak bilinen bir durum değildir. Fakat Google Fotoğraflar'ın bu yeni özelliğinin kısa zaman içerisinde uygulamada yerini alacağı tahmin ediliyor. 

 

 


Google Fotoğraflar Çok Yakında Siyah Beyaz Fotoğrafları RenklendirebilecekGoogle Fotoğraflar Çok Yakında Siyah Beyaz Fotoğrafları Renklendirebilecek
Google Fotoğraflar tehlikede!Google Fotoğraflar tehlikede!
Google Fotoğraflar 1 milyar kullanıcıyı kutluyorGoogle Fotoğraflar 1 milyar kullanıcıyı kutluyor

PAYLAŞ