Google Fotoğraflar'a yeni özellikler geliyor - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar'a yeni özellikler geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-26 17:55:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonları kullanıcıları için fonksiyonel uygulamalar neredeyse hayat kurtarıcı niteliğindedir. Bunlardan biri de şüphesiz Google Fotoğraflar uygulaması. Google, Fotoğraflar uygulamasının her geçen gün daha fazla tercih edilmesi sebebiyle uygulamayı geliştirmekten geri kalmıyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Colorize özelliği uygulama eklendi. Şirket bununla yetinmeyip Google Fotoğrafları geliştirmek adına yeni bir özellik üzerinde daha çalışmaya başladı. Halihazırda zaten milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve sunduğu özellikler ile de oldukça fonksiyon el bir Google hizmeti olan Fotoğraflar uygulaması, her geçen gün farklı özellikler ile gelişerek kullanıcılara daha profesyonel bir kullanım sunuyor. 

Teknoloji devi Google, yepyeni fotoğraf düzenleme özelliği ile gündemde adından söz ettiriyor. Söz konusu bu yeni özellik Google Fotoğrafların Android sürümünde yer alacak. AndroidPolice'ten elde edilen bilgilere göre Google Fotoğraflar uygulamasına getirilecek olan bu yeni özellik yani fotoğraf düzenleme eklentisi çok kısa zamanda platforma dahil edilecek. Android akıllı cep telefonlarında Google Fotoğraflar uygulamasına eklenecek olan yeni fotoğraf düzenleme eklentisinin getirdiği yenilikler arasında resim çizme, önemli noktaları işaretleme ve fotoğraflarınızın üstüne yazı yazma gibi özellikler yer alıyor olacak. Her bir seçeneği ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Google Fotoğraf uygulaması bu yeni özellik ile beraber kullanıcılara fotoğraf düzenleme seçenekleri sunacak. Google'ın Fotoğraflar uygulamasının internet sitesinde fotoğraflarınızı nasıl düzenleyeceğiniz konusunda adım adım faydalanacağınız bir klavuz yer alıyor.  

Google Fotoğraflar tehlikede!Google Fotoğraflar tehlikede!

Google Fotoğraflar uygulaması yeni bir özelliğe kavuşuyor

Google, Fotoğraflar uygulamasını geliştirmek adına durdurak bilmeden çalışmalara devam ediyor. Uygulamaya eklenen yeni özelliklerden faydalanmak oldukça kolay olup size birbirinden farklı düzenleme seçenekleri sunar. Söz konusu bu yeni fotoğraf düzenleme eklentisi ayrı ya da gizli bir menü içerisinde yer almıyor. Uygulamanın alt kısmında yer alan bu düzenleme menüsüne girerek yeni özelliklere erişim sağlayabilirsiniz. Android akıllı cep telefonlarında bulunan diğer fotoğraf düzenleme seçeneklerinde olduğu gibi bu yeni özelliklere de erişim sağlamak oldukça kolay olacak. 

Google Fotoğraflar uygulamasına eklenen bu yeni fotoğraf düzenleme özelliklerini henüz göremiyorsanız biraz daha beklemeniz gerekiyor demektir. Kademe kademe kullanıma sunulacak olan Google Fotoğrafların yeni özelliği bir kaç gün içerisinde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. 

Geçtiğimiz ay Fotoğraflara Colorize adlı bir özellik eklendi

Geçtiğimiz ay içerisinde uygulamaya eklenen Colorize özelliği de kullanıcıların beğenisini kazanmış olup, uygulama bunun üzerine yeni bir özellik daha ekledi. Kullanıcıların mobil cihazlarında yer alan fotoğrafları güvenli bir şekilde depolayarak üzerinde kaliteli değişiklikler yapmasını sağlayan Google Fotoğraflar uygulamasına dahil edilen ve bu yeni özellik ile içerikleriniz üzerinde başarılı değişiklikler yapabilirsiniz. Google Fotoğraflar uygulamasına eklenen ve oldukça ses getiren Google hizmeti, siyah beyaz olan fotoğrafları renklendirmek adına oldukça kaliteli bir seçeneğe sahiptir. Colorize şeklinde adlandırılan bu özellik, yetkililer tarafından duyurulmasından aylar sonra kullanıma aktif hale getirilmişti. Şirketin, son dönemlerde Google Fotoğraflar uygulaması üzerinde yaptığı değişiklikler ve eklediği yenilikler kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Şöyle ki ek uygulamalarda yer alan özellikleri Google Fotoğraflara ekleyen Google, uygulamanın kullanımını her zamankinden daha fonksiyonel hale getirmeye yönelik çalışıyor. 

 

 


Google Fotoğraflar 1 milyar kullanıcıyı kutluyorGoogle Fotoğraflar 1 milyar kullanıcıyı kutluyor
Google Fotoğraflarda fotoğraf aramak daha da kolaylaşıyorGoogle Fotoğraflarda fotoğraf aramak daha da kolaylaşıyor
Google Fotoğraflar, hikayeler benzeri bir özellik kazandıGoogle Fotoğraflar, hikayeler benzeri bir özellik kazandı

PAYLAŞ