Google Fotoğraflara express özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflara express özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-20 13:36:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google Fotoğraflar için yeni özelliğin tanıtımını yapan Google, Express sistemi ile hızlı bir şekilde yedekleme imkanı sunuyor. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Google Photos nedir?

Google Fotoğraflar Express Backup modu nedir?Google Fotoğraflar Express Backup modu nedir?

Google, fotoğraf yedekleme servisi olarak büyük bir popülerlik kazanan Google Fotoğraflar için yenilik peşinde. Yapılan açıklamalarda kullanıcıların yedekleme işlemlerini yapabilmesi adına bu konuda sistemsel bir değişiklik yapan Google, yedeklemelerin daha hızlı bir şekilde yapılmasını hedefliyor.

Google Fotoğraflar yeni sistemi nasıl işliyor?

Mevcut sistemde orijinal kalite ve yüksek kalite olmak üzere 2 farklı seçenek sunan Google, bu özelliklerin yedekleme için yeterli olmadığını ve çoğu kullanıcının yedekleme konusunda sorunlar yaşadığını ifade etti. Açıklamalarda Hindistan gibi yoğun kullanımın olduğu bölgelerdeki kullanıcıların yaklaşık üçte birinden fazlası yedekleme yapamadığı belirtildi.

Zayıf bağlantılarda dahi desteklenecek!

Google bu sorunu çözmek adına Express sistemini uygulamaya entegre ediyor. Böylece düşük çözünürlükte yüksek hızlı yedekleme yapacak uygulama sayesinde fotoğrafların yüklenmesindeki problemler ortadan kaldırılıyor.

Tüm ülkelere sunulacak!

Başlangıç aşaması itibari ile sadece Hindistan’da testleri başlayan özellik, sorunsuz bir şekilde kullanım sağladığı gibi tüm ülkelerde kullanıma açılıyor. Fakat bu konuda tarih bilgileri paylaşılmış değil. 

Google Fotoğraflar artık daha fazla kapasite sunacak



PAYLAŞ