Google Fotoğraflar'a AirPlay Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar'a AirPlay Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-28 11:32:30
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın hem Android hem de iOS kullanıcılarına sunduğu Google Fotoğraflar uygulaması ile çeşitli galerilerinizi bu serviste saklayabiliyorsunuz. Oldukça çeşitli özellikleri bulunan bu uygulamaya Google, zaman zaman yeni güncellemeler sunarak yeni yetenekler kazandırıyor. Söz konusu bu güncellemelerden bir tanesi Google Fotoğraflar'ın iOS versiyonuna verildi ve uygulama 2.14 güncellesiyle beraber yeni bazı özelliklere kavuştu. AirPlay olarak adlandırılan yeni özellik ile artık uygulama içerisinde sakladığınız fotoğraf ve video dosyalarını bu özellik aracılığı ile Apple TV'ye aktarabileceksiniz. Bu özelliğin ise neden bu kadar uzun süre sonra gelmesi ise anlaşılmıyor diyebiliriz.

Google Fotoğraflar servisi ücretsiz kullanımı ile dikkat çekerken 16 megapiksele kadar ve Full HD videoları ücretsiz bir şekilde yükleyebiliyorsunuz. Özellikle dahili telefon depolamaları kısıtlı olan kullanıcılar için hayat kurtarıcı olan bu uygulamada görsel arama özelliği de yer alıyor. Kullanıcılar bu görsel arama özelliği sayesinde etiketlere gerek duymadan nesnelere, kişilere ve yerlere göre arama yapabiliyorlar. Bir etkinlik kapsamında çekilmiş fotoğraflarınızı otomatik olarak bir albüm haline getiren uygulama gelişmiş düzenleme seçeneklerine de yer veriyor.

İçeriğe duyarlı filtreler, ışık ayarları gibi detay düzenlemelere imkan sağlayan uygulamada AirPlay haricinde Chrome cast desteği de mevcut durumda. Chromecast ile de video ve fotoğraflarınızı TV üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz. Fotoğraf ve videolarınızı yüksek kalite değerlerinde ücretsiz bir şekilde aktararken, içeriğin orijinal halini aktarmak için ise bulut depolama alanını kullanmanız gerekmekte oluyorsunuz. AirPlay özelliği ve birçok iyileştirmeleri ile yeni güncellenmiş Google Fotoğraflar uygulamasını iOS platformu üzerinden App Store'dan ücretsiz bir şekilde indirebilir yada güncelleyebilirsiniz.





PAYLAŞ