Google Fotoğraflar Uygulaması Yeni Yetenekler Kazandı - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar Uygulaması Yeni Yetenekler Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-15 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Google'ın hali hazırda Android platformuna sunduğu birçok servis bulunuyor. Bu servislerden biri olan Google Fotoğraflar uygulaması son zamanlarda aldığı güncellemeler ile yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Google Fotoğraflar uygulaması bilindiği üzere kullanıcılara belli bir kapasite depolama alanı veriyor ve dahili depolamanızın yetersiz olduğu noktalarda galerinizi Google Fotoğraflar ile yedekleyebiliyor ve ayrıca saklayabiliyorsunuz. Şimdi ise uygulamanın yetenekleri son güncelleme ile biraz daha gelişmiş olacak. Yeni güncelleme ile uygulama kullanıcılarına çeşitli fotoğraf düzenleme yeteneklerinden olan dinamik filtreler sunacak.

Fotoğraf düzenleme imkanıda sağlanacak olan Google Fotoğraflar ile çekilen fotoğraflara tek dokunmalar ile çeşitli düzenlemeler ve efektler sağlanmış olacak. Güzelleştirme yeteneği ile de fotoğrafa güzellik efektide katabileceksiniz. Bu güncelleme ile beraber uygulamada zaten varolan düzenleme işlevi biraz daha geliştirilmiş olacak. Fotoğraflara kullanıcılar detay ayarlardan olan ışık ve renk tonları gibi değerleri düzenleyebilecekler. Diğer yandan derin mavi isimli bir araç ile deniz mavisi yada gök mavisi gibi renkler daha canlı bir hale getirilebilecek.

Google Fotoğraflar uygulamasının sevilen noktalarından biri olan yedeklenen fotoğraf ve videolardan otomatik olarak videolar oluşması, güncelleme ile beraber biraz daha gelişmiş bir hal alıyor. Bu sayede önceki sürüme göre daha fazla video hazırlama seçenekleri sunulacak ve bu özellik ile beraber bir doğum, yada etkinliklerin fotoğraflarını bir video içerisinde derlemeniz kolay bir hal almış olacak.

Google Fotoğraf uygulamasının Android platformuna güncelleme ile gelen bu özellikler henüz iOS tarafından Google Fotoğraflarda bulunmuyor. Söz konusu bu güncelleme yakın zamanda iOS tarafınada gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ