Google Fotoğraflar, iOS uygulaması için derinlik efekti güncellemesi getirdi! - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar, iOS uygulaması için derinlik efekti güncellemesi getirdi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 18:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Google, Fotoğraflar uygulamasında yeni bir güncelleme ile özellik getirdi. Bu özellik sadece iOS uygulaması içerisinde geçerli olacak. Bu özellik kapsamında derinlik efektini düzenleyebilmenize izin verecek. 

Google Fotoğraflar, iOS uygulaması için derinlik efekti güncellemesi getirdi!

Google, Ekim ayları başında Android platformundaki Google Fotoğraflar uygulamasında derinlik efektini düzenleyebilmenize izin verecek şekilde güncellenmişti. Bu sayede çekilen fotoğrafların bulanıklık yoğunluğunu ayarlayabiliyordunuz. Aradan geçen bir süre sonra aynı özellik şimdi de iOS kısmındaki Google Fotoğraflar uygulamasına geldi. 

Google'ın Twitter Hesabı Çalındı!Google'ın Twitter Hesabı Çalındı!

Google derinlik efektini uygulamak ve değiştirmek için işlemler yapıyor ve sonuçlar mükemmel oluyor. Apple'ın Fotoğraflar uygulamasından gözle görülür şekilde farklı olan Google'ın Fotoğraflar uygulaması, çoğu zaman daha iyi bir performans sergiliyor. Elbette Google'ın yan uygulamaları bu bokeh efektinin değiştirilmesini sağlayan tek uygulama değil. Fakat en iyi seçeneklere baktığımızda bu ikisi bulunuyor. Yeni güncelleme ile birlikte "Color Pop" özelliği oldukça başarılı bir hale gelmiş. Rengini saklamak istediğiniz nesneye dokunarak o nesnenin dışındaki her şeyi siyah beyaz hale getiren özellik, ilk çıktığı zamanlarda Google Fotoğraflar'ın Asistan sekmesinde otomatik olarak uygulanan özellik manuel hale geliyordu.

Her iki özelliği de kullanmak için Google Fotoğraflar uygulamasının son sürümünü kullanıyor olmanız gerekiyor. Uygulama içerisinde portre modunu açarak düzenleme tuşuna basmanız ve bu efektleri kullanmanız mümkün. Color Pop özelliğini de aynı şekilde kullanabiliyorsunuz.


Google Squossh uygulaması ile boyutu büyük olan fotoğraların boyutu küçültülebiliyorGoogle Squossh uygulaması ile boyutu büyük olan fotoğraların boyutu küçültülebiliyor
Google Play’deki Sahte Bankacılık Uygulaması Kullanıcıları SMiShing ile KandırıyorGoogle Play’deki Sahte Bankacılık Uygulaması Kullanıcıları SMiShing ile Kandırıyor
Google Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği GeliyorGoogle Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği Geliyor

PAYLAŞ