Google Fotoğraflar Çok Yakında Siyah Beyaz Fotoğrafları Renklendirebilecek - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar Çok Yakında Siyah Beyaz Fotoğrafları Renklendirebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-11 16:02:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Google yetkilisi tarafından yapılan bir açıklamaya göre şirketin popüler servisi olan Google Fotoğraflar’ın siyah-beyaz fotoğrafları renklendirme özelliğinin yakın bir zamanda beta sürümünde test edilmeye başlanacağı belirtiliyor. Google Fotoğraflar servisinin baş ürün sorumlusu olan David Lieb, paylaşmış olduğu iki tweet ile orta yaşlı Google Fotoğraf kullanıcılarının beğenisini kazandı. Google Fotoğraflar uygulamasının bu yeni renklendirme özelliğinin bir süredir gelmesi bekleniyordu. Ancak bir türlü yayınlanmayan bu özellik için eleştirileri kabul eden Lieb, bu noktada acele etmek istemediklerini ifade ediyor.

Google Fotoğraflara Önemli Özellik Geliyor

 

Google Asistan'a Yeni Özellikler GeliyorGoogle Asistan'a Yeni Özellikler Geliyor

2/ Here’s a photo of my 104yo grandmother on her wedding day, colorized with Google Photos on my phone. (You can see we have some work to do; my grandfather didn’t wear pink pants to his wedding!) pic.twitter.com/Ni8v0Bz3vg — David Lieb (@dflieb) 6 Mayıs 2019

 

 

Lieb tarafından Google Fotoğraflar’ın sahip olduğu bu renklendirme özelliğinin nasıl çalışacağına dair bir GIF içeriği Twitter üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan içeriğe göre siyah beyaz fotoğraflar bu yeni özellik ile tıpkı bir fotoğraf filtresi gibi tek bir işlemle renklendirilebilecek. Diğer yandan baş sorumlu ismin gayri resmi yaptığı açıklamaya göre özelliğin yakın zamanda beta testlerine açılacağı ifade ediliyor.

Google henüz bu özelliği yayınlamak için acele etmiyor. Bunun sebebi olarak ise yüksek doğruluğa sahip renklendirmenin üzerinde henüz geliştirmelerinin sürdüğü biliniyor. Yukarıdaki örneğe göre siyah-beyaz bu fotoğraflar oldukça başarılı bir şekilde renklendiriliyor. Ancak pembe pantolon gibi hala ufak hataların olduğu da gözüküyor. Bakalım Google Fotoğrafların bu yeni özelliği beta sürecinden çıkması ve geliştirmesi tamamlanması ile beraber ortaya ne gibi bir özellik çıkacak göreceğiz.


Google Haritalar'a Gizli Mod GeliyorGoogle Haritalar'a Gizli Mod Geliyor

PAYLAŞ