Google Fotoğraflar artık daha fazla kapasite sunacak - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar artık daha fazla kapasite sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 15:57:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların fotoğraflarını yapay zeka destekli araçlarla birlikte kullanabilmesini sağlayan Google Fotoğraflar, bugün yayınlanan güncellemelerle birlikte fotoğraf ve albüm sınırlarını iki katına arttırdı!

Hatırlayacağınız üzere Google, ekim ayının başında Google Fotoğraflar'daki Canlı Albümler özelliğine limit koyarak 10.000 fotoğraf ile sınırladı. Söz konusu sınırlama ardından kullanıcılar büyük tepki gösterdi. Google bu tepkiyle karşılaştığında bugün yayınlamış olduğu güncellemeyle birlikte, fotoğraf sınırını 20.000'e çıkardığını müjdeledi.

Google Fotoğraflar Anneler Günü İçin Özel Video HazırlayacakGoogle Fotoğraflar Anneler Günü İçin Özel Video Hazırlayacak

Google, arkadaşlarınızı tanıyacak!

Canlı Albümler özelliği, Google'ın yüz tanıma ve gruplama teknolojisi üzerine kurulu bir özellik. Örneğin arkadaşınızın yüzünü gruplandırdığınız albüm içine canlı olarak paylaşmayı istiyorsanız, bu özelliği kullanmanız gerekecek.

Gelen güncellemeler sayesinde çekilmiş olduğunuz veya onun mevcut olduğu tüm fotoğrafların bir kopyası, onda da mevcut bir hale gelecek. Bugün yayınlanan güncellemeyle birlikte artık kullanıcılar bu albümlerde, 20.000 fotoğraf sınırlamasına eriştiğinde "Canlı Albümler özelliği durduruldu" şeklinde uyarı bildirimi alacaklar. Fotoğraf sınırını aşan kullanıcılar bunun sonucunda yeni çekilmiş olan fotoğraflarını eski usül yöntemlerle incelemeye devam etmek zorunda kalacaklar.

Google Fotoğraflar, iOS uygulaması için derinlik efekti 

Tüm bu gelişmelerin dışında Google, fotoğraflar uygulaması için geçtiğimiz haftalarda yeni bir adım attı.

Bu güncellemeyle birlikte Google Fotoğraflar, desteklenmeyen video formatları için sınırsız yedekleme desteğini sonlandırmıştı. Google tarafından yapılan açıklamada, ”.mpg, .mod, .mmv, .tod, .wmv, .asf, .avi, .divx, .mov, .m4v, .3gp, .3g2, .mp4, .m2t, .m2ts, .mts, and .mkv” dosya formalarınının dışındaki formatlara artık sınırsız yedekleme desteğinin verilmeyeceği açık bir şekilde belirtilmişti.


Google Fotoğraflara Etiket Özelliği GeldiGoogle Fotoğraflara Etiket Özelliği Geldi
Google Fotoğraflar'ın Yeni Özellikleri Kullanıma SunulduGoogle Fotoğraflar'ın Yeni Özellikleri Kullanıma Sunuldu
Google Fotoğraflar güncellemesi ile videolar daha hızlı paylaşılıyorGoogle Fotoğraflar güncellemesi ile videolar daha hızlı paylaşılıyor

PAYLAŞ