Google Fotoğraflar Anneler Günü İçin Özel Video Hazırlayacak - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar Anneler Günü İçin Özel Video Hazırlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-09 07:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bilindiği üzere 14 Maıys Pazar günü tarihinde dünyanın birçok bölgesinde bulunan çeşitli ülkelerde Anneler Günü kutlanacak. Anneler gününde farklı hediyeler sunmak isteyenler için çeşitli uygulama ve şirketlerde farklı işlevler yapmaya başladılar. Bu noktada Google?ın fotoğraf barındırma servisi olan Google Fotoğraflar, Anneler günü için özel videolar oluşturacak. Fakat bu işlem için ilk olarak Google Fotoğraflar servisi kullanıyor olmanız gerekmekte ve bu servise annenizin fotoğraflarının yüklü olması gerekmektedir.

Google Fotoğraflar tarafından geliştirilen bu araç oldukça basit bir şekilde işliyor diyebiliriz. Google Fotoğraflar uygulaması kullanıcının karşısına fotoğraflar arasından tanıdığı yüzlerin bulunduğu görselleri çıkartıyor. Bu listeden önce annenizin fotoğrafı seçiliyor ve sonrasında ise anneniz için özel veya önemli olduğunuzu düşündüğünüz diğer kişilerin yüzleri işaretleniyor. Bu geliştirilen yapay zeka bir cinsiyet ayrımı yapmadığından ötürü anne olarak işaretlenenler arasında bazı erkek yüzleri de görebilirsiniz.

Birkaç dakikalık süre sonrasında uygulama videoyu hazırlayarak Asistan sekmesinde hazır hale getiriyor. Kullanıcı video içerisinde herhangi bir düzenleme yapamıyorlar. Birçok görselini Google Fotoğraflar servisinde saklayanlar yada arşiv  yapanlar için anneleri gülümsetecek olan basit ve eğlenceli olan bu video asistan içeriğinden yararlanabilirsiniz. Tabi video ile beraber tamamlayıcı bir hediyenin de olabilmesini hatırlatmamızda fayda var. Sizde Google Fotoğraflar uygulamasını hem iOS hem de Android platformları üzerinden Google Play Store ve AppStore?lar ar aracılığı ile ücretsiz bir şekilde telefonunuza indirip kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ