Google Fotoğraflar 1 milyar kullanıcıyı kutluyor - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar 1 milyar kullanıcıyı kutluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 18:03:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Donanım

ABD merkezli teknoloji devi Google, fotoğraf paylaşma ve depolama servisi olan Google Fotoğraflar uygulamasının 4 yılın ardından 1 milyar kullanıcıya ulaştığını açıkladı. AndroidChromeGmailGoogle DriveGoogle HaritalarGoogle AramaGoogle Play Store ve YouTube gibi uygulamalar sonrasında 1 milyar barajını aşan 9. Google servisi olmayı başardı.

Fotoğraflar servisi ilk olarak 2015 yılı ortasında gerçekleşen Google I/O geliştirici konferansında tanıtılmıştı. Google Plus servisinin fotoğraf özelliklerinin yerine geçen uygulama, 16 MP fotoğraflar ve 1080p çözünürlük değerindeki videolar için sınırsız depolama özellikleriyle de yıldızını parlatmayı başarmıştı. Android işletim sistemli telefonlarda ön yüklü olarak gelen servis bu sayede de kullanıcı tabanını da hatırı sayılır seviyelere getirmişti. Gmail servisinin 1 milyar barajını aşması 12 yıl, Facebook ve Instagram’ın ise 8 yıl sürmüş bu servislerin yanı sıra Fotoğraflar servisinin 4 yıl gibi kısa bir sürede bu rakama ulaşmayı başardı.

Google Chrome HacklendiGoogle Chrome Hacklendi

Google, Android için sadece 10 MB boyutundaki Gallery Go uygulamasını kullanıcılara sundu. Go servisi fotoğrafların çevrimdışı olarak yönetilebilmesini ve kişi, belge veya yerlere göre sıralanmasını sağlıyor.  


Google Web Tasarımı Programı YayınladıGoogle Web Tasarımı Programı Yayınladı
Google Gallery Go kullanıma açıldıGoogle Gallery Go kullanıma açıldı

Google Stars Önizleme Videosu


PAYLAŞ