Google, Fossil'in akıllı saat teknolojisini satın alıyor! - Haberler - indir.com

Google, Fossil'in akıllı saat teknolojisini satın alıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 15:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Wear OS işletim sistemi sayesinde akıllı saat dünyasının önemli oyuncularından bir tanesi olan Goolge’ın uzun bir süreden beri kendine ait bir akıllı saat üreteceği gündemde dolanıp duruyordu. Bugün ise aldığımız bir habere göre, Google’un uzun bir süreden beri sürdüğü bu iddiaları doğrulayabilecek bir bilgi ile karşımıza çıkıyor. Saat piyasasının belki de en önemli isimlerinden bir tanesi olan Fossil, sahip olduğu akıllı saat teknolojisini arama motoru olan Google’a satmak için hazırlandığını öğrendik.

Yeni öğrendiğimiz bir bilgiye göre Google, Fossil’in akıllı saat teknolojisi için firmaya tam olarak 40 milyon Dolar değerinde bir para ödemesi yapacağını öğrendik. Şayet bahsi geçen bu satın alma işlemi gerçekleşirse Google, Fossil şirketinin halen geliştirme aşamasında olan akıllı saat teknolojisinin başına geçmiş olacak. Bu anlamda Google, yalnızca akıllı saat teknolojisine sahip olmakla kalmayacağını. Bu teknoloji ile beraber bünyesine dahil edeceği çalışma ekibi de olacağını hatırlatmak istiyorum.

Google Play Store, güvenliği arttırıyorGoogle Play Store, güvenliği arttırıyor

Akıllı saat Samsung Gear S Kasım'da geliyor

Bundan böyle piyasada Pixel isimli akıllı saatler görebiliriz 

Birçom akıllı saat teknolojisi tarafından kullanılan Wear OS işletim sisteminin geliştiricisi olan Google, bu zamana kadar kendine ait bir akıllı saat üretme işlemi görmedik. Fossil’in akıllı saat teknolojisinin Google bünyesine dahil olması ile beraber çok yakın bir tarihte teknoloji pazarında Pixel isimli akıllı saatleri görmek bizi şaşırtmaz heralde.  Fossil Group’un teknolojisinin ve ekibinin Google’a katılması ile birlikte tüketicinin sürekli gelişen ihtiyaçlarını destekleyeceklerini ve sektöre olan bağlılıklarını göstereceklerinin altını çizen belirten Wear OS birimi başkan yardımcısı Stacey Burr, giyilebilir teknoloji ürünlerinin kullanıcıların ihtiyaç duydukları bilgilere hızlıca ulaşmalarını sağlamak için üretildiğini vurguladı.

 

 

 


Google Çalışanları Yeni Bir Protesto BaşlattıGoogle Çalışanları Yeni Bir Protesto Başlattı
Google Play için bir dönemin sonuna gelindiGoogle Play için bir dönemin sonuna gelindi
Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!

PAYLAŞ