Google Flights ile ucuz uçak bileti nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Google Flights ile ucuz uçak bileti nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-28 08:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Hava yolu şirketlerinin sıkı bir rekabet içerisinde olduğu bu dönemde, kullanıcılar en uygun fiyatlı uçak bileti için her yolu kullanmaya çalışıyorlar. Hava yolu şirketleri üzerinden bilet sorgulama işlemi daha uzun olduğu için kullanıcılar çeşitli bilet servislerini tercih ediyorlar. Çeşitli uçuş ve şirketleri karşılaştırabileceğiniz servislerden birisi ise Google Uçuşlar oluyor. Her alanda servisi yer alan Google’ın Uçuşlar servisi de yine en uygun fiyatlı uçak biletini satın almanıza yardımcı oluyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Google Uçuşlar servisi ile nasıl en ucuz fiyata uçak bileti alabileceğinizi göstereceğiz.

Piyasada birçok hava yolu şirketi bulurken, çeşitli uçuş saatleri ve fiyatları sunmaları ile beraber birbirlerinden ayrılıyorlar. Kullanıcılar ise uzun araştırmalar sonucunda bilet tercihlerini yapıyorlar. Ekonomik uçuş anlamında bilet bulmanızı kolaylaştıracak olan Google Uçuşlar adlı servisi kullanabilirsiniz.

Google, 2019'un en çok aranan film ve dizilerini belli olduGoogle, 2019'un en çok aranan film ve dizilerini belli oldu

Google Uçuşlar Servisi Hakkında Tüm Detaylar

Arama motoru devi Google’ın sahip olduğu Google Uçuşlar, en güçlü uçuş arama servislerinden birisi olarak piyasada yer alıyor. Kullanıcıların istediği en ucuz fiyata sahip biletleri listeleyen servis, kullanıcı dostu arayüzü ve işlevsel yapısı ile dikkat çekiyor. Ayrıca sadece uçak biletleri değil otel, gezi ve tatil aramaları için de çeşitli çözümleri sunabiliyor.

Google Uçuşlar Avantajlar ve Dezavantajlar

Bazı avantajlar;

  • Google uçuşlar hizmeti oldukça hızlı arayüzü ile dikkat çekiyor. Aramaları çok hızlı gerçekleştiriyor ve en hızlı şekilde sonuca erişiyor.
  • Takvim tabanlı uçuş arama özelliği ile 12 ay boyunca en uygun uçuşların olduğu listeyi anlaşılabilir arayüzü ile kullanıcılara gösteriyor.
  • Çoklu havalimanı araması sayesinde bir uçuşu 7 farklı havalimanında arayabiliyorsunuz.
  • Harita tabanlı araması ile seçtiğiniz havalimanından bir başka noktaya uçuşları gösterebiliyor.

Bazı Dezavantajlar;

  • Her zaman en ucuz uçuş bulunamıyor. Uçuş biletleri listelenirken fiyatlar hava yolu şirketlerinden alındığı için daha küçük havalimanların fiyatları es geçilebiliyor.
  • Hatalı fiyata sahip biletlerin hepsi gösterilmiyor. Sistemlere hatalı olarak girilen biletleri çok daha ucuza satın alabiliyorsunuz. Ancak sistem bu hatalı biletleri göstermiyor.
  • Bazen aktif olmayan kampanyaları bile gösterebiliyor.

Google Uçuşlar Kullanımı

Servisin ana sayfasında uçuş arama ekranı sizleri karşılıyor. Bilet aratmadan önce yolculuğun gidiş-dönüş rotasını seçiyorsunuz. Daha sonra ise yolcu sayısı ve seyahat sınıfını seçerek devam ediyorsunuz. Kalkış ve varış noktalarını seçerken en ucuz uçuşa sahip bileti bulmak için tüm havaalanları seçimini yapmanız gerekiyor. En ucuz uçuşların tarihini görmek için ise takvim üzerinden seyahat tarihinizi ay olarak seçmeniz gerekiyor. Google Uçuşlar ile ortalamanın altında olan uçuşlar yeşil renk ile gösterilecektir. Normal fiyatlar gri olarak gözükecektir.

Google Uçuşlar ile Rezervasyon Nasıl Yaptırılır?

En uygun uçuşu bulduktan sonra üzerine basarak rezervasyon bölümüne erişebilirsiniz. Gidiş ve dönüş olarak seçim yaptıysanız dönüş için de uygun bir uçuş seçmeniz gerekiyor. Daha sonra havayolu şirketi veya aracı acenta şirketini seçmeniz gerekiyor. Google bu söz konusu şirketlerin web sitesine sizleri yönlendirecek veya hava yolu şirketi üzerinden rezervasyon sayfasına sizleri yönlendirecektir.

Google Uçuşlar Ucuz Bilet Alarmı nasıl kurulur?

Kalkış, varış, saat ve bilgileri girdikten sonra uçuşları listeleyebilirsiniz. Daha sonra ise bir fiyat düşmesinde bildirim almak için rezervasyon ekranı öncesinde karşınıza çıkan fiyatları takip et özelliğini açmanız gerekiyor. Bu sayede fiyatlardan bir indirim olduğu zaman Google tarafından bir mail ile bildirileceksiniz.


İlgili uygulamalar
Google Chrome 79 neler sunuyor?Google Chrome 79 neler sunuyor?
Powerpoint dosyasını Google Slaytlar'a nasıl aktarırsınız?Powerpoint dosyasını Google Slaytlar'a nasıl aktarırsınız?

PAYLAŞ