Google Flights And Hotels nedir? - Haberler - indir.com

Google Flights And Hotels nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 23:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Ucuz fiyatlarla uçak bileti bulmak ya da otel rezervasyonlarını yapabilmek adına Google tarafından arama motoruna eklenen yeni servis Google Flights And hotel olarak adlandırılıyor.

Türkiye'de Google Uçuş Ve Oteller olarak tanımlanan yeni özellik sağladığı avantajlar sayesinde Google güvencesinin kullanılmasını sağlıyor. Türkiye'de özellikle son dönemlerde artan kullanıcı sayısı ile dikkat çeken Google Flights And Hotels, kişilerin tüm dünya üzerinde gerçekleştirilen uçuşlar ile ilgili bilgi almasını da kolaylaştırıyor. Bu bakımdan yeni bir yere giderken kişilerin hem uçak bileti ayırtma hem de gidilecek yerdeki konaklama sorununu kolay bir şekilde çözmesi Google tarafından sağlanıyor.

Google Flights ile uçak biletinizi artık daha ucuza satın alabileceksinizGoogle Flights ile uçak biletinizi artık daha ucuza satın alabileceksiniz

Google Flights And hotel nasıl çalışıyor?

Google arama motoru üzerinde entegre bir şekilde çalışan Google Flights And hotel yapılan aramalar sonrasında arama ekranında ilk olarak görülüyor ve özellikle uygulama sayfasına giriş yapmadan kişiler farkında olmasa dahi Google Flights And hotel sonuçlarına ulaşmış olabiliyor.

Bir otel ile ilgili arama yapıldığında ya da iki  nokta arasındaki uçuşlar ile ilgili bilgi alınmak istendiği durumlarda Google'ın servis sonuçları üst sıralarda yer alıyor. Kişilerin gideceği bölgede daha kolay bir şekilde işlerini yapabilmesi adına uçuş aramalarında uygun oteller öneri olarak sunuluyor ve aynı zamanda oteller ile ilgili tüm değerlendirmeler de yine Google tarafından kullanıcıların sunuluyor. 

Google Flights ile uçak biletinizi artık daha ucuza satın

Google rehberler gibi farklı servislerle de bütünleşmiş edilen Google Flights And Hotel bu bakımdan kapsamlı bir planlama uygulaması olarak da görülebilir.

Uygulamanın farkı ne?

Google Flights And Hotel ile birlikte sunulan bir diğer avantaj ise uçuş gecikmeleri ya da gecikme tahminleri ile ilgili farklı bilgilerin sunulması. Özellikle uçak yolculuklarının en can sıkıcı yönlerinden bir tanesi olan uçuş gecikmeleri, Google tarafından yapılan takip işlemleri ile birlikte daha hızlı bir şekilde sunuluyor. Bu bakımdan gecikmelerin neden olduğu ve gecikmenin ne kadar sürececeği ile ilgili tüm detaylar yine uygulama bölümünde yer alıyor. Üstelik yapay zeka desteği bulunan Google Flights And Hotel, bu sayede kendi bilgilerini ve deneyimlerini daha da geliştirerek mükemmel olmak adına sürekli bir yenilik içerisinde bulunuyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ