Google Fit nedir? - Haberler - indir.com

Google Fit nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 09:41:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Sağlık alanında Google’ın en büyük kozlarından birisi olan Google Fit, farklı sağlık ve fitness uygulamaları ile entegreli bir şekilde çalışabilen ve kullanıcılara sağlık konusunda tüm raporlamaları yapabilen bir sağlık uygulamasıdır. Piyasaya sürüldükten çok kısa bir süre sonra popüler hale gelen ve aynı zamanda farklı Android cihazlarında kullanılabilir durumda olan Google Fit ile sağlık takibi kolay bir şekilde yapılabilmektedir. 

En Çok İndirilen Adımsayar Uygulamaları 

Google Fit Resmi Olarak Duyuruldu - Google I/O 2014Google Fit Resmi Olarak Duyuruldu - Google I/O 2014

Google Fit avantajları neler?

Spor ve egzersiz çalışmaları için farklı, beslenme için ayrı ayrı programların kullanılması gerekse de Google Fit tüm uygulamalarla uyumlu bir şekilde çalışarak tüm bilgileri tek bir uygulamada toplayabilmektedir. Bu bakımdan tek bir uygulama üzerinden kişilerin sağlık ve spor konusundaki tüm bilgilerine erişim sağlayarak raporlama alması, Google Fit ile sağlanan en büyük avantajdır. Üstelik Google tarafından geliştirilen uygulamanın diğer Google uygulamalarıyla uyumlu bir şekilde çalışması da son derece kolay olduğu için kişilerin bu tip durumlarda da yine Google Fit ile işi kolaylaşmaktadır.

Sağladığı API desteği sayesinde diğer uygulama geliştiricilerle de ortak bir çalışma imkanı sunan Google Fit, hem bireysel hem de kurumsal çalışmalara da açık durumda.

Google Fit ile uyumlu olan uygulamalar ise şöyle; Nike, Adidas, Asus, HTC, Intel, LG, Withings, Mio, Motorola, Noom, Runtastic, RunKeeper, Polar ve Basis.

Google Fit neler sunuyor?

Mottosu daha sağlıklı ve aktif bir hayata kavuşun olan Google Fit, geliştirilen yapısı ile kişilere sağlık ve egzersiz konusunda tüm desteği sunmaya çalışıyor. Gün boyunca sizi takip ederek arka planda çalışan uygulama, hareket dakikası ve buna bağlı olarak kardiyo puanı ermektedir. Böylece sağlığınız adına neler yaptığınızı, yaptıklarınızın yeterli olup olmadığını kontrol etmeniz de yine mümkündür. Google Fit sayesinde kişilerin koşudan bisiklet sürmeye kadar her türlü aktivitesini kontrol altına alarak takip etmesi mümkündür.

Adım sayar, hız ve rota gibi tüm bilgileri kayıt ederek kişilerin tüm etkinlikleri ile ilgili ayrıntılı detaylar sunan Google Fit, böylece kişilere ilham vererek çalışmalarını bırakmasını da engelliyor. Üstelik akıllı saat gibi farklı cihazların kullanılması halinde kişilerin nabız ve kalp atış hızı gibi farklı sağlık bilgilerini öğrenmesi de mümkündür. 

Android Telefonlar Için En İyi Fitness Ve Egzersiz Uygulamaları


İlgili uygulamalar
Sağlık Uygulaması Google Fit Nihayet Yayınlandı!Sağlık Uygulaması Google Fit Nihayet Yayınlandı!
Google Fit Büyük Yeniliklerle GüncellendiGoogle Fit Büyük Yeniliklerle Güncellendi

PAYLAŞ