Google Files'a önemli güncelleme! - Haberler - indir.com

Google Files'a önemli güncelleme!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-09 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Google’ın bir süre önce Android işletim sistemi için sunduğu hizmeti Google Files Go’ya, önemli bir güncelleme geldiği duyuruldu.

Google’ın Android kullanıcılarına bir süre önce sunduğu akıllı dosya uygulaması Google Files Go, depolama alanı konusunda kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Kart tabanlı bir arayüze sahip olan Files Go, indirilen ve kopya dosyalar olmak üzere 2 seçenek sunuyor. Kullanılmayan uygulamalar konusunda size uyarı vererek, telefonunuzda yer açmanızı da sağlayabiliyor. Fakat bu konuda uyarı almak isteyenlerin, Files Go’ya erişim izni vermesi gerekir. Bu özelliği, Files Go’nun ayarlar kısmından aktif edebilirsiniz. Böylece 30 gün boyunca hiç kullanılmayan uygulamalar konusunda uyarı alabilirsiniz.

Google Play Store 2018'de Halkın Favori Uygulamalarını Açıkladı!Google Play Store 2018'de Halkın Favori Uygulamalarını Açıkladı!

Google Files'a USB ORG desteği geldi

Oldukça işlevsel bulunan ve 2017 yılından bugüne kadar kullanıcılarına bazı eksikleri olmasına karşın, iyi bir hizmet vermeyi başaran Files Go’ya, kullanıcıları talebi üzerine bir de güncelleme geldi.

Google Files Go’ya, OTG desteği geldi

İlk olarak 2017 yılında kullanıcılara sunulan doya yöneticisi Files Go, eksiklikleriyle yayınlanmış olsa da  Google bu eksikleri en aza indirmek için hala çalışıyor. Genel anlamda kullanıcıların depolama alanında işini kolaylaştıran Files Go’ya, gelmesi istenen bir özellik vardı. Google, kullanıcılarının isteklerine kulak vererek, beklenene güncellemeyi duyurdu ve bu güncelleme ile Files Go, OTG desteğine kavuştu. Bu güncelleme, OTG ile bağladığınız cihazların içeriklerini, Files Go ile görebilmenize olanak tanıyacak. Her geçen gün eksiklerini ortadan kaldıran Files Go’nun, gelecek yeni güncellemelerle daha da iyi bir hale geleceği görülüyor.


İlgili uygulamalar
Google'ın arama sonuçları ne kadar kişisel?Google'ın arama sonuçları ne kadar kişisel?
Google, Zeki Müren'i doğum gününde unutmadıGoogle, Zeki Müren'i doğum gününde unutmadı
Pentagon, Google'ı Çin konusundaki yaklaşımları nedeniyle eleştirdi!Pentagon, Google'ı Çin konusundaki yaklaşımları nedeniyle eleştirdi!

PAYLAŞ