Google Fi nedir? - Haberler - indir.com

Google Fi nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 23:55:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Google'ın farklı bir projesi olarak uzun zamandan beri dikkat çeken Google Fi, 170 farklı ülkeyi kapsar durumda.

Google tarafından geliştirilen Google Fi temel olarak bir mobil şebeke olarak çalışıyor ve dünya genelinde hizmet veren tüm operatörlere Google yeni projesi ile bir alternatif sunuyor. Özellikle ülkeler arasında ziyaret eden kişilerin yaşadığı sıkıntılardan çıkış noktası ile kişilerin tek bir operatör ile tüm dünya genelinde görüşme ve telefon işlemlerini yapmasını amaçlayan Google, böylece gerek fatura gerek hizmet konusunda yüksek performans ve kolaylık sunuyor. Google her ülke için farklı bir fiyatlandırmanın olacağını söylerken özellikle WiFi hizmetinin olmadığı bölgelerde yine farklı ücretlendirmeler uygulanacak. Mesajlaşma gibi ek telefon işlevlerinin ücretsiz bir şekilde sunulduğu proje, bu açıdan geleceği operatörlerini şimdiden şekillendirmeye çalışıyor.

Google Fiber İnternet 18 Şehirde Daha Hizmete Sunuldu!Google Fiber İnternet 18 Şehirde Daha Hizmete Sunuldu!

Google Fi ücretlendirmeleri nasıl?

İnternet sitesi üzerinden fiyatlandırmalar ile ilgili tüm detayların yer aldığı Google Fi’de daha basit ve uygun ücretlerle daha akıllı bir kapsama alanına ulaşılması hedefleniyor. Google 20 dolardan başlattığı paketlerini farklı internet veri kotalarına göre arttırıyor. Üstelik fatura koruma gibi farklı programları bulunan Google Fi’de ücretlendirmeleri ve faturalarınızı tamamen kontrol altına alabilirsiniz.

Dünya genelinde milyonlarca WiFi bağlantı noktasını da kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunan Google, böylece kapsama alanı konusunda geniş bir seçenek sunuyor. Yurt içi ve yurt dışında kapsama alanını sürekli artırarak geliştiren Google, bu sayede projesinin daha etkin bir şekilde kullanılmasını sağlıyor.

Google Fi kapsama alanında mıyım?

Google tarafından sunulan bu hizmette kapsama alanı içerisinde olup olmadığınızı sitede yer alan arama bölümünü kullanarak kontrol edebilirsiniz. Böylece bulunduğunuz bölgede uygun bir alt yapının olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz. Google tarafından sunulan bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken bir diğer önemli detay ise tüm telefonların bu özellik ile uyumlu olmadığı.

Telefonum Google Fi ile uyumlu mu?

Cihazınızın uyumlu olup olmadığını ya da hangi cihazların proje dahilinde kullanılabileceğini yine site üzerinden kontrol edebilirsiniz. Sürekli güncellenen liste sayesinde en doğru verileri resmi internet sitesi üzerinden alabilirsiniz. Üstelik telefonu uyumlu olmayan kişiler için kendi telefonunu getir yeni telefonunu götür gibi farklı kampanyalarda mevcut. 

Project Fi; Merhaba Demek için Yeni Bir Yol! 



PAYLAŞ