Google Express İle Hızlı Alışveriş Dönemi Başlıyor - Haberler - indir.com

Google Express İle Hızlı Alışveriş Dönemi Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-01 12:51:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Google Express alışverişlerinizi daha hızlı bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Marketler de dahil olmak üzere en popüler mağazalardan uygulamayla aracılığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Teslimat bulunduğunuz yere, meşguliyete ve alışveriş yapmakta olduğunuz mağazaya göre en geç 3 gün içinde size teslim edilir. Google Express sayesinden tek bir yerde birden fazla mağazadan aynı anda alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz teslim gününde ürününüz Google Express tarafından kargo filosu aracılığıyla size teslim edilecektir. Bazı alışveriş yaptığınız mağazalar ürününüzü sizin için aracı kullanmadan kargo olarak size teslim edebilir.

       Bu hizmet henüz Türkiye'de kullanılmamaktadır. Google Express ülkemizde bulunan 'Getir' girişimi ile aynı işi yapıyor ancak Amerika'dan örnek verirsek Google daha büyük ürünleri boyut olarak ağır ve büyük olan ihtiyaçlarınızı gün içerisinde getirebilirken getirin böyle bir hizmeti yok.  25 $'dan fazla olan alışverişlerinizde kargo tamamen ücretsizdir. Google Express bu politikaya çok fazla dikkat etmektedir. Ancak anlaşması olmayan şirketlerin de sistemde bulunması sebebiyle cüzzi kargo ücretleri istenebilmektedir.

       Google Express uygulamasını hem masa üstü hem de mobil platformlarınızdan indirerek hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Ürünlerinizin hepsini farklı firmalardan alsanız bile size gelecek olan kargoda tüm ürünler bir arada bulunacaktır. Ayrıca sesli satın alma özelliği sayesinde satın almalar bir tık daha kolaylaştırılmış. Doğal olarak söz konusu şirket Google olunca sistemin güvenliği de tartışmaya yer bırakmıyor.

KAYNAK: https://www.aramamotoru.com/google-express-ile-hizli-alisveris-donemi-basliyor/





PAYLAŞ