Google Duo'a Oldukça İşlevsel Dev Bir Güncelleme Geldi - Haberler - indir.com

Google Duo'a Oldukça İşlevsel Dev Bir Güncelleme Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Android akıllı telefonlar için sunulan görüntülü görüşme uygulaması Google Duo, piyasadaki en iyi çalışan uygulamalar arasında yer alıyor. İlk çıktığında sade ve basit yapısı ile dikkat çeken Google Duo için geliştirmeler devam ediyor. 2016'dan beri güncellemeler ile daha işlevsel bir hale getirilen Google Duo için getirilen son güncellemeyle oldukça güzel bir özelliğe kavuşuyor. Videolu görüşme uygulamalarında arayacağınız karşıdaki kişininde aynı uygulamaya sahip olması gerekiyor ve bu sayede karşılıklı görüşme sağlanmış oluyor.

Ancak Google Duo için yayınlanan son güncelleme ile bu duruma gerek kalmıyor ve dilediğiniz bir kişiyi görüntülü olarak arayabiliyorsunuz. Aradığınız kişide Google Duo uygulaması olmasa bile çağrı o kişiye geliyor ve dilerse görüşmeyi başlatabiliyor veya reddetebiliyor. Google'ın Knock-Knoc olarak isimlendirdiği bu yeni özellik verilen güncelleme ile tüm kullanıcılara sunulmuş durumda.

Google Duo uygulaması yer almayan bir kişiyi aradığınızda görüşme sonrasında ekranda bir pop-up pencere açılıyor ve programı kullanmak yada karşı tarafı engellemek adına bazı seçenekler sunuluyor. Ancak bir iPhone kullanıcısına arama gerçekleştirmek istediğinizde henüz bu durum mümkün olmuyor. Google ise bu soruna çözüm olarak çalışmalarını ve Google Duo üzerindeki geliştirmelerini sürdürüyor.





PAYLAŞ