Google Duo İçin Bir Yenlik Daha - Haberler - indir.com

Google Duo İçin Bir Yenlik Daha

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 15:05:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Görüntülü konuşmalar yapabildiğimiz Google Duo, son beta güncellemesi ile bazı özellikler eklendi.Google Duo Google İnc tarafından sunulmuş bir hizmettir. Uygulama ile sesli ve görüntülü konuşmalar yapabiliyorken şimdi ise "Ekran Paylaşım" özelliği eklendi. Ekran paylaşım özelliği bu tür birkaç uygulamada mevcut ancak bu servis daha gelişmiş ve stabil gözükecek gibi duruyor. Google'nin sunduğu bu hizmet ile kullanıcılar karşı taraf ile görüşme yaparken ekranlarını yansıtabilecekler.

Google Duo ekran paylaşma özelliği ile neler yapılabilecek?

Google Duo ekran paylaşım özelliğği sayesinde kolay bir şekilde karşı tarafa ekranınızı yansıtabileceksiniz. Bağlandığınız zaman üst tarafta çıkan ekran butonuna basarsanız bu işlem gerçekleşecektir. Telefon kullanmayı tam bilmiyorsanız ve bilgili bir arkadaşınız var ise Google Duo ile ona bağlanarak uzaktan bu işlemleri halledebilirsiniz.

Uygulamayı indirdim ancak güncelleme gözükmüyor!

Uygulama şuanda beta aşamasında yani daha kullanıcılara verilmedi şuanlık sadece geliştiriciler kullanıyor. Beta sürümü yayında olan uygulamalar ilk aşamada stabil olmazlar yani düzgün çalışmazlar. Düzgün çalışmayan uygulamanın tüm sorunları bittiği zaman kullanıcılara dağıtılacaktır. 

Beta Sürüm Nedir?

Beta sürüm uygulama ilk çıktığında uygulamanın aldığı isimdir. Bu sürümde olan bir uygulama henüz geliştiriliyor demektir. Eğer sizde bu uygulamanın beta sürümünü test etmek isterseniz uygulama sayfasından bu bağlantıya erişebilirsiniz.





PAYLAŞ