Google Duo Android TV için geliyor! - Haberler - indir.com

Google Duo Android TV için geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 19:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Televizyon dünyasından uzaklaşan nesli, tekrar televizyon dünyasının içine çekmeye çalışan Akıllı TV'ler her geçen gün çeşitlilik kazanıyor. Bu sayede birbirinden farklı deneyimler sunan bu telefonlar arasında yer alan Android TV'ler kazanmış oldukları yeni özellikler ile daha fazla kişiye ulaşmaya devam ediyor. Google Duo Android TV tarafına geliyor.

Google Duo Android TV için geliyor!

Google 2016 yılında Apple'ın FaceTime benzeri uygulama çıkartmak için geliştirdiği Google Duo beklentilere olumlu yanıt vererek sevlid.i Pek çok özellik geldiği gibi kaldırılan özellikler de oldu. Yakın zaman önce Google Duo ekran paylaşımı özelliği için kolları sıvayan ve çalışmalara başlayan şirketin uygulaması Android TV'ler için geldi. 

Xiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9iXiaomi'nin yeni harikası: Xiaomi Redmi 9i

Dört yılın ardından Google, Duo'yu Android TV cihazlara getiriyor. Google kısa bir zaman önce uygulamanın gelişi ile ilgili bilgi verdi. Android TV için beta olarak kullanıma sunulacağı açıklandı. Televizyonunuzun yerleşik bir kamerası bulunuyorsa görüntülü arama yapabiliyorsunuz. Eğer kamerası bulunmuyorsa yalnızca sesli arama yapma imkanınız oluyor. Google Duo’ya ulaşmak ve kullanmak için Ayarlar> Uygulamalar> Duo> seçmeniz gerekiyor. Zira bir uygulama olarak ana ekranda gözükmüyor.

Android TV üzerinden bu uygulamayı kullanmak oldukça pratik zira sesli arama yaptığınızda, uzaktan kumandadaki mikrofon ile sesinizi ayarlayabilirsiniz ve karşı tarafın sesi de TV’nin kendi hoparlöründen veya TV’ye bağlı herhangi bir hoparlörden duyulabiliyor.



PAYLAŞ