Google Drive'ın ücretli sürümü Google One olarak karşımıza çıkacak - Haberler - indir.com

Google Drive'ın ücretli sürümü Google One olarak karşımıza çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-15 12:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'un bulut depolama servisi olan Google Drive'ın hem ücretsiz hemde ücretli versiyonu bulunuyor. Şimdi ise ücretli versiyonun isim değişikliği ile Google One olacağı ortaya çıktı. Yapılan yeni duyuru ile Google One servisi tanıtıldı ve şuan bulunan Google Drive servisinin ücretli gelişmiş bir versiyonu olacağı ifade ediliyor. Google One platformu gerek bulut depolama kapasitesi gerekse farklı özellikleri ile dikkat çekecek. Google Drive üzerinden fotoğraf ve çeşitli dosyalarınızı saklayabiliyor ve paylaşabiliyordunuz.

Google'ın mail servisi Gmail oluşturan tüm kullanıcılar ayrıca Google Drive depolama alanına da sahip oluyor. 15 GB ücretsiz Drive alanına sahip olan kullanıcılar bu servisten yararlanabiliyorlar. Yeni Google One ile beraber ise farklı bir ücretlendirme bulunacak ve yeni paket ödemeleri şu şekilde olacak;

  • 100 GB için ayda 1.99 Dolar
  • 200 GB için ayda 2.99 Dolar (Yeni eklenen bir paket)
  • 2 TB için 9.99 dolar (Yeni değil ama eski fiyatı 19.99 dolar idi)
  • 10 TB için 99.99 Dolar
  • 20 TB için 199.99 Dolar
  • 30 TB için 299.99 Dolar

Aile paylaşımı

Ayrıca yeni Android One ile beraber aile paylaşımı adlı bir özellikte sunuluyor. Bu özellik ile beraber 5 kişiye kadar depolama alanında aile üyeleri de yararlanabilecek. Normal şartlarda ücretli Google Drive kullanan kullanıcıların yakın zamanda otomatik bir şekilde Android One'a geçiş yapacağı ifade ediliyor.





PAYLAŞ