Google Drive klasörü bilgisayarlara nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

Google Drive klasörü bilgisayarlara nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-17 17:46:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

Google tarafından sunulan bulut depolama alanı Google Drive, farklı cihazlarda eşzamanlı olarak kullanılabiliyor. 15 GB depolama alanıyla ücretsiz bir şekilde kullanılan sistem için kullanıcıların zaman zaman farklı ihtiyaçları olabiliyor. Depolama alanı dolduğunda, yeni içeriklere yer açabilmek adına Google Drive yedeklemesi almak ya da tüm Google Drive içeriğini bilgisayara yüklemek istediğinizde bilgisayarınıza içerikleri kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

 Google Drive klasörü bilgisayarlara nasıl indirilir?

Google Drive klasörlerini bilgisayarınıza indirmek için tek tek seçmek yerine hepsini bir kerede seçebilir ya da hepsini tek bir klasör altında toplayabilirsiniz. Böylece daha hızlı bir şekilde içeriklerinizi bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirme işlemleri için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Google Drive Office dosyaları için yeni bir adım attıGoogle Drive Office dosyaları için yeni bir adım attı

1. İlk olarak bilgisayarınızda Google Drive sitesini açarak hesabınız ile oturum açın.

2. Ardından Drive içeriğinizi görüntüleyin ve hangi içerikleri indireceğinizi belirleyin. Bu aşamada yukarıda yer verdiğimiz pratik yolu deneyebilirsiniz.

3. İndirmek için belirlediğiniz klasörün üzerine sağ tıklayarak indirme seçeneğini seçin.

4. Kısa süre içerisinde içerik indirilmeye başlanacaktır. Klasör boyutu ve internet hızınız doğrultusunda indirme işlemleri uzun sürebilir.

İndirme işlemleri tamamlandığında indirdiğiniz içerikleri bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Yedekleme için bu işlemleri tercih ettiyseniz indirme işlemi tamamlandıktan sonra Google Drive üzerinde bulunan indirdiğiniz klasörleri silebilirsiniz. Silme işlemlerinin kalıcı olmasını sağlamak adına çöp kutusundan da silmeniz gerekir. Böylece 15 GB depolama alanında ihtiyacınız olduğu kadar alanı kolayca açabilirsiniz.


Google Drive şifrelenmiş dosyalar doğrudan açabilecekGoogle Drive şifrelenmiş dosyalar doğrudan açabilecek

PAYLAŞ