Google, Dokümanlar ve E-Tablolar Mobil Uygulamalarını Yayınladı - Haberler - indir.com

Google, Dokümanlar ve E-Tablolar Mobil Uygulamalarını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın lider internet devi Google, kullanıcıların mobil cihazları üzerinde doküman ve elektronik tablo oluşturabilmeleri için geliştirdiği mobil uygulamalarını bugün itibarıyla indirmeye sundu.

Google resmi blogu Google Drive Blog üzerinden duyurularak mobil platformlarda ücretsiz indirmeye sunulan uygulamalardan Google Dokümanlar, adından da anlaşılabileceği üzere akıllı telefon ve tabletler üzerinde yeni yazılı dokümanlar oluşturmanızı, bu dokümanları düzenlemenizi ve başkalarıyla aynı doküman üzerinde ortak çalışmalar yapabilmenizi sağlıyor.

Google Docs and Sheets

Google E-Tablolar uygulaması ile de aynı Microsoft Excel'de olduğu gibi elektronik tablolar oluşturabilmenizi ve yine başkalarıyla bu tablolar üzerinde ortak çalışmalar yapabilme olanağı sunmaktadır.

İçeriklerinizi oluştururken aynı zamanda sürekli olarak otomatik kayıt yapabilen uygulamalar, bu sayede çalışmalarınızı güvenli bir şekilde veri kaybı korkusu olmadan yapabilmenizi sağlamasının yanı sıra her iki uygulamada da internet bağlantısı olmadan da çalışmalarınızı sürdürebilmenizi sağlıyor.

Google tarafından resmi olarak Android platformunda Google Dokümanlar ve Google E-Tablolar, iOS platformunda da Google Docs ve Google Sheets adlarıyla yayınlanan uygulamaları aşağıdaki bağlantılar üzerinden mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ