Google Dijital Denge uygulaması yeni özellik ile farklı hale geliyor - Haberler - indir.com

Google Dijital Denge uygulaması yeni özellik ile farklı hale geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-01 22:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın sahip olduğu Dijital Denge uygulaması için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Kullanıcıların akıllı telefon kullanımını azaltma ve dengelemeye imkan tanıyan bu yardımcı uygulama ile kullanıcılar daha iyi bir kullanım deneyimine sahip oluyorlar. Google, Android 9 Pie ile beraber Dijital Denge uygulamasını kullanıcılarına sunmuştu. Uygulama yayınlandığından beri özelliğin menüsüne girildiği zaman Android ayarlarına kolayca erişilebiliyordu. Orada ise uygulamalar için harcanan toplam süreyi görmeniz mümkün oluyordu.

Google Dijitaj Denge uygulaması için yeni özellikler

Google Meet artık mobilde de gürültü engelleyecekGoogle Meet artık mobilde de gürültü engelleyecek

Uygulama ile beraber kısıtlamış olduğunuz bazı uygulamaları duraklatabilir ve telefonda da az vakit harcamak için ekranı gri tonlamalara getirebilirsiniz. Tüm bunların yanında, tüm sınırlayıcılar aktif olmasına rağmen bazı kullanıcıların hala akıllı telefon kullanımının yüksek olduğu bildiriliyor. Bunun üzerine ise Google, Dijital Denge uygulamasına ekleyeceği “Dikkatli duvar kağıdı” özelliği ile telefonunuzu çok fazla kullandığınız için sizi utandırmaya hazırlanıyor. Google bu noktada fazla vakit geçiren kişilerin sorunları ile mücadele etmek için yeni ortaya çıkan raporlara göre, yakında Dijital Denge’nin beta sürümlerinden herhangi birinin içinde söz konusu bu yeniliği göreceğiz.

Bu yeni özellik Unlock Clock adlı uygulamadan esinlenmiş durumda. Uygulamayı açtığınızda ana ekran büyük bir sayaç çıkıyor ve bu sayaç siz her ekran kilidini açtığınızda artıyor. Bu noktada ise ne kadar fazla telefonu elinize aldığınızı hatırlatmış oluyor. Google ise bu özelliğe benzer olarak dev bir sayaç yerine ekranı her açtığınızda artan bulut detayları ekliyor. Uygulamaya gelecek olan bu özellik ile beraber özelliği aktif ederseniz, ana ekranınızda bulutların aktif olduğunu ve her seferinde bulutların miktarının artmaya devam edeceğini göreceksiniz. Google’ın bu yenilikleri ile kullanıcıların uzun kullanımının önüne geçme çalışmalarını sürdürüyor.  


İlgili uygulamalar
Google Haritalar’a yeni araç içi navigasyon arayüzü geliyorGoogle Haritalar’a yeni araç içi navigasyon arayüzü geliyor
Google Haritalar karanlık mod güncellemesini dağıtmaya başladıGoogle Haritalar karanlık mod güncellemesini dağıtmaya başladı

PAYLAŞ