Google destekli Huawei P30 Pro New Edition - Haberler - indir.com

Google destekli Huawei P30 Pro New Edition

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-05 11:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Hem tasarımı hem de özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran modellerden Huawei P30 Pro için yeni bir versiyon ortaya çıktı. Yeni versiyon Google destekli olacak. Huawei P30 Pro, şirketin Android lisanslı olan Google servisleri ve uygulamalarına sorunsuz olarak erişim imkanı sunan bir amiral gemisi konumunda yer alıyor. Bu bağlamda Türkiye'de de oldukça popüler olan telefon, yakın zaman içerisinde "New Edition" sürümüyle beraber kullanıcıların beğenisine çıkacak. 

Şirketin resmi olarak 15 Mayıs tarihinde tanıtılacağı söylenen ve resmi destek sayfası üzerinde gösterilen bu cihaz, akla direk olarak P30 Lite New Edition sürümünü sunuluyor. Peki bu P30 Pro New Edition ne gibi özelliklere sahip olacak? Konuyla ilgili olarak söylenenlere göre sürüm dahili depolamayı ve RAM miktarını artırarak geliyor. Her yerde elde edilebilecek gibi durmayan bu telefon, yeni çıkacak olmasına rağmen ilk sürüm gibi Android lisansı ile beraber gelecek. Yeni model GMS ve Google servisleri, uygulamalar ve Play Store platformuna erişim sunacak. 

Samsung Galaxy Note 10+ yoksa Huawei P30 Pro mu tercih edilmelidir?Samsung Galaxy Note 10+ yoksa Huawei P30 Pro mu tercih edilmelidir?

Huawei P30 Pro özellikle kamera konusunda ön planda

Huawei P30 Pro, tüm özellikler bir yana gerçekten de kamera özellikleriyle ön plana çıkıyor. Çünkü söz konusu cihazın kamerası sistemi gerçekten de oldukça gelişmiş düzeyde. Değerlendirdiğimiz zaman burada Leica imzalı 1/1.7 inç 40 megapiksel F1.6 OIS (SuperSpectrum) + 20 megapiksel F2.2 (120 derece geniş açı) + 8 megapiksel F3.4 (Periskop tarzı) üçlü kurulum yer alıyor. Kare kamera tasarımında 5x optik, 10x kayıpsız ve 50x dijital zoom yapabilen Huawei P30 Pro, yine arkasında daha iyi derinlik algılama için bir ToF sensörüne de sahip. Bu donanıma sahip olan Huawei P30 Pro ile gerçekten de eşsiz fotoğraflar çekmek mümkün olacak. Hem tasarımı hem de özellikleri ile dikkat çeken söz konusu bu telefon kamera açısından eşsiz olarak gözüküyor. 


Huawei P30 Pro için profesyonel fotoğrafçlık tavsiyleriHuawei P30 Pro için profesyonel fotoğrafçlık tavsiyleri
Huawei P30 Pro'nun dikkat çeken iki yeni versiyonuHuawei P30 Pro'nun dikkat çeken iki yeni versiyonu
Huawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyurulduHuawei P30 Pro’nun klonu 100 dolarlık telefon Infinix Hot 8 duyuruldu

PAYLAŞ