Google Contacts'a gelen önemli güncelleme! - Haberler - indir.com

Google Contacts'a gelen önemli güncelleme!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet devi Google tarafından bir süredir test aşamaları gerçekleştirilen Google Contacts için beklenen test tamamlandı ve güncelleme yayınlandı. Söz konusu güncelleme ile beraber önemli bir özellikte Google Contacts'a eklenmiş oldu. Güncellemeyi yükleyen kullanıcılar tarafından artık Contacts uygulaması ile para transferi gerçekleştirmek mümkün olacak. Yapılan açıklama detaylarına göre Android klullanıcıları Contact uygulamasına girdiklerinden 'Gönder' adlı yeni bir tuşu görecekler.

Ancak bu güncellemenin Google Play Store değil direkt olarak Google üzerinden sunulmasıda ilginç durumlardan bir tanesi olarak gözüküyor. Kullanıcılar bu özellik ile çeşitli ödemeler gerçekleştirebildikleri gibi aralarında para gönderip alabilecekler. Buna benzer bir özelliğin Facebook Messenger'a da eklendiği ve Paypal ile bu para transferi yapılabildiği biliniyor. Ayrıca şuan için Hindistan'da kullanımda olan WhatsApp para transfer özelliğinin de yakın zamanda tüm kullanıcılara gelmesi bekleniyor.

Şuan için Google'ın bu uygulamasında para talep etme özelliği yer almıyor. Ancak ilerleyen zamanlarda uygulamanın tam tanıtımı ve yeni gelecek güncellemeler ile para talep etme özelliğinin de getirilmesi bekleniyor.





PAYLAŞ