Google Clock; Materyal Tasarımlı Alarmlı Saat Uygulaması - Haberler - indir.com

Google Clock; Materyal Tasarımlı Alarmlı Saat Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-19 11:01:03
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Android cihazının dahili saat uygulamasından sıkılan kullanıcılar için Google harika bir saat uygulaması yayınladı. Google Clock (Saat) adlı uygulama materyal tasarımlı arayüzü ile saat işlevinin yanında kullanışlı ek özellikler de sunuyor.

Standart saat işlevinin yanı sıra alarmlı saat görevi de gören Google Clock ile istediğiniz saatlere alarmlar kurabilir, bu alarmların belli saatlerde otomatik olarak tekrarlanmasını sağlayabilirsiniz. Alarm için uygulamada ses değiştirme ve alarm çalma sırasında titreşimi açıp kapatma gibi seçeneklerde yer alıyor.

Google Clock indir

Google Clock'ta kronometre özelliği de bulunuyor. Uygulamayı çalıştırarak zaman sayacını aktif edebilir ve süre ölçebilirsiniz. Dünyanın farklı bölgelerindeki yerel saatleri takip etmek isteyen kullanıcılar Google Clock üzerinden seçtikleri şehrin saatini Dünya Saati bölümüne ekleyebildikleri gibi belirlenen saat dilimlerine kolaylıkla erişebiliyorlar.

Tamamen ücretsiz indirmeye sunulan saat uygulaması Google Clock, Android Wear desteğine de sahip. Bu sayede uygulamanın işlevleri akıllı saatler üzerinden de kontrol edilebiliyor.

Materyal tasarımlı saat uygulaması Google Clock'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ