Google Classroom Nedir ? - Haberler - indir.com

Google Classroom Nedir ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-26 13:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Etkinlik

Bu içerik "Google Clasroom Nedir ?" sorusunu cevaplar ve Classroom sistemi hakkında bilgi vermeyi amaçlar.

Google Classroom Nedir ?

Google Classroom, öğretmenlerin, öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu tüm dokümanları yönetebilecekleri bir çevrimiçi sınıf alanı oluşturmalarını sağlar. Belgeler Google Drive'da depolanır ve Drive'ın Google Dokümanlar, E-Tablolar vb. Uygulamalarında düzenlenebilir. Ancak Google Classroom'u normal Google Drive deneyiminden ayıran şey, Google'ın öğretmenlerin ve öğrencilerin düşünme ve çalışma şekli için tasarladığı öğretmen / öğrenci arayüzüdür.

Çocuklar için Özel Arama Motoru: Bing in the Classroom (Video)Çocuklar için Özel Arama Motoru: Bing in the Classroom (Video)

Google Classroom ile neler yapabilirsiniz ? 

Google Classroom, sizinle Google Drive arasında yer alır ve sınıf belgelerini yönetmek için öğretmen / öğrenci dostu bir yol sunar. Google Classroom ile yapabilecekleriniz:

  • Ödevler verin: Öğretmen olarak Google Classroom ile yapacağınız ana şey, öğrencileriniz için ödevler yapmaktır. Ödev oluşturduğunuzda, öğrencilerin okuması veya üzerinde çalışması için gerekli belgeleri yükleyebilirsiniz. Öğrenciler yeni ödevlerle ilgili e-posta bildirimi alır. Öğrenciler tamamlandığında ödevleri “teslim eder” ve ödevleri derecelendirebilirsiniz.

  • Duyuru yapın: Sınıfın tamamı için hızlı bir duyurunuz varsa, dersteki tüm öğrencilerinize e-postayla gönderilen duyuruyu hızlı bir şekilde yazabilirsiniz.

  • Sınıf malzemelerini saklama: Bir ödeve eklediğiniz malzemeler depolayabileceğiniz tek belge değildir. Öğrenciler için gerekli diğer belgeleri Google Drive'da saklayabilirsiniz.

  • Öğrencilerin etkileşime girmesine izin verin: Öğrenciler, Ödev ve duyurular hakkında yorum yapma ve Sınıf arayüzü aracılığıyla birbirlerine e-posta gönderme olanağına sahiptir.

 

 



İlgili uygulamalar
Google Classroom Mobil Uygulaması Yayınlandı!Google Classroom Mobil Uygulaması Yayınlandı!

Bing in the Classroom Tanıtım Videosu


PAYLAŞ