Google Cihazımı Bul'a yeni özellik geliyor! - Haberler - indir.com

Google Cihazımı Bul'a yeni özellik geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 12:10:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Telefon yerini bulma, kurtarma ve kaybetme gibi anlarda kitleme gibi özellikler sunan Google Cihazımı Bul'a kullanım kullanışlılığı arttıran birkaç yeni özellik ekleniyor, artık Google Cihazımı Bul binaların iç mekan planlarını da gösterecek.

Büyük binaların iç mekan planları gözükecek!

Android'de Unutulan Kilit Ekranı Şifresi Nasıl Sıfırlanır?

Google Play’deki Sahte Bankacılık Uygulaması Kullanıcıları SMiShing ile KandırıyorGoogle Play’deki Sahte Bankacılık Uygulaması Kullanıcıları SMiShing ile Kandırıyor

Google Cihazımı Bul uygulaması için yayınlanan son sürümde, kullanışlılığı artıran önemli bir yeniliği yanında getiriyor. Yeni güncellemeyle birlikte uygulama, büyük binaların iç mekan planlarını da sunacak. Bu sayede büyük yapıların içinde kaybettiğimiz veya yerini unuttuğumuz telefonların yerini tespit etmek artık daha kolay bir hâl'e gelecek.

Google'ın uzun süredir havalimanlarının, alışveriş merkezlerinin ve büyük mağazaların iç mekan planlarıyla ilgili olarak veri toplandığı biliniyor. Bu yeni özelliğin sunumu da söz konusu veriler sayesinde mümkün olabiliyor. Ancak Google şu an için sunduğu imkandan hangi binalarda yararlanılabileceği konusunda net bir bilgi vermedi. Dolayısıyla kullanıcılar bu bilgiye şu anda sadece "deneme-yanılma" yöntemini kullanarak öğrenecek gibi gözüküyor.

Google Cihazım Bul uygulaması için sunulan tek yenilik bazı büyük binalarda iç mekan planlarının gösterilmesiyle kalmayacak, uygulama artık iş profillerine de destek sağlıyor.


Google Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği GeliyorGoogle Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği Geliyor
Google, Pixel model telefonlara 'Gece Görüşü' özelliğini getirdi!Google, Pixel model telefonlara 'Gece Görüşü' özelliğini getirdi!
Google Balonlarla İnternet Taşımaya Devam Ediyor!Google Balonlarla İnternet Taşımaya Devam Ediyor!

PAYLAŞ