Google Chrome'dan kullanımı kolaylaştıran yenilik - Haberler - indir.com

Google Chrome'dan kullanımı kolaylaştıran yenilik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kullanıcıların en fazla tercih ettiği internet tarayıcı uygulamalarından birisi olan Google Chrome için kullanım deneyimini iyileştiren yeni bir güncelleme sunuluyor. Yeni versiyon ile beraber tarayıcının birçok özelliğini kullanmak daha basit bir hal alacak. Herhangi bir ayarı veya özelliği bulmak için menüler arasında dolaşmaya gerek kalmayacak. Son dönemde yeniliklere devam eden platform pratiklik ve sadelik üzerine geliştirmelerini sürdürüyor. Bir süre önce can sıkıcı internet sitelerinden kurtulmak adına bazı yeni çözümler sunulmuştu.

Siteyi sessize alma adlı bu özellik ile birden oynamaya başlayan videoların engellenmesi mümkün olmuştu. Daha sonra gelen 64.sürüm güncellemesi ile internet sitelerinde yer alan linklerin uzantılarınıı kaldırma imkanı aktifleştirilmişti. Şimdi ise Chrome kendi içerisinde bazı yeniliklere giderek tarayıcı ayarları gibi bazı içerikleri hızlı bulmak adına ve hangi menüde olduğu görmek için sadeleştirilmiş menü sistemini sunuyor.

Bu yeni sadeleştirilmiş menü sayesinde bir ayar seçeneğini bulmak daha basit bir hal alacak. Sizde Google Chrome internet tarayıcınızı güncelleyerek gelen bu son yeniliklerden faydalanabilirsiniz.





PAYLAŞ