Google Chrome’da koyu mod nasıl açılır? - Haberler - indir.com

Google Chrome’da koyu mod nasıl açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-29 11:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Google Chrome’da koyu mod açmak isteyen kullanıcılar, adım adım işlemleri takip ederek kolay bir şekilde farklı bir Chrome deneyimi yaşayabilir.

Google Chrome’da desteklenen temalar, kişilerin kolay bir şekilde farklı bir Chrome kullanmasını sağladığı gibi sadece karanlık temada değil, diğer temalar arasından da seçimler yaparak klasik Chrome görüntüsünden kurtulabilirsiniz.

Google Chrome'dan, interneti yavaş olanlara müjdeGoogle Chrome'dan, interneti yavaş olanlara müjde

Chrome'da dosya indirme hızı nasıl ayarlanır?

Google Chrome’da koyu mod: Morpheon Dark

Chrome için geliştirilmiş olan ve Morpheon Dark adı ile paylaşılan tema, karanlık temalar arasında en başarılı olanı. Temayı yüklemeniz ile birlikte sekme çubuğu, başlık çubuğu, araç çubuğu ve yeni sekme sayfası koyu hale gelecektir.

Fakat bu temayı yükledikten sonra tüm sayfalar ve özellikle web sitelerindeki beyaz alanların siyah görüntülenmesi mümkün değildir. Bu nedenle temayı yükledikten sonra birkaç işlem yapılması gerekir.

Bazı web siteleri ve uygulamalara karanlık tema desteklese de tüm sitelerde bu işlemleri tek tek yapmak hem zahmetli hem de bir değişiklik sonrasında yeniden aynı işlemlerin yapılmasına neden olacaktır. Bu nedenle de Dark Reader adı ile yayınlanan uzantının Chrome Web Mağazası'ndan indirilerek kurulması gerekir. Bu eklenti ile birlikte web sitelerindeki görünümü de koyu hale getirebileceğiniz gibi böylece Chrome’da beyaz alan kalmaz.

Maalesef Chrome’un ayarlar sayfaları her zaman beyaz ve mavi kalacak. Uzantılar ya da değişiklikler güvenlik nedeniyle bu konuda başarılı olamazken Google tarafından yenilik getirilene kadar bu sayfaları bu şekilde kullanmamız gerekiyor.

Android'de Gmail İle Eşitleme


Chrome 68 indirilmeye sunulduChrome 68 indirilmeye sunuldu
Chrome Material tasarımı nasıl kullanabilirsiniz?Chrome Material tasarımı nasıl kullanabilirsiniz?
Meşhur çentik Chrome'a geliyorMeşhur çentik Chrome'a geliyor

Chrome Deneyleri Videosu


PAYLAŞ