Google, Chromecast Audio'yu öldürdü - Haberler - indir.com

Google, Chromecast Audio'yu öldürdü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 19:10:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Ses kurulumunuza daha fazla akıllı hale getirebilmek amacıyla bir Chromecast Audio'a sahip olmayı düşünüyorsanız şayet, bunun için çok hızlı bir karar vermeniz gerekiyor. Çünkü arama motoru devi Google, Chromecast Audio'ya son verdiğini herkese duyurdu.

9 to 5 Google'a konuşma yapan arama motoru Google sözcüsü, ürün portfoylarının gelişmeye devam ettiğinin altını çizdi. Aynı zamanda Google sözcüsü, artık kullanıcıların iyi bir ses performansı sağlaması için çeşitli ürünleri olduğunu ifade ederek, bu sebepten ötürü bundan böyle Chromecast Audio ürünlerini üretmeyi bıraktıklarını vurguladı.  Herhangi bir hoparlörü, kablosuz hoparlöre çevirebilen bir cihaz olarak karşımıza çıkan Google Chromecast Audioi, elinizdeki hoparlörün 3.5 mm girişine bağladığınız Chromecast Audio, böylece ses kaynağından müziği kablosuz olarak bu hoparlöre taşıyabiliyor.

Google Asistan ile Nasıl Şarkı Bulunur?Google Asistan ile Nasıl Şarkı Bulunur?

Chromecast Audio'nun fiyatı 15 Dolar

Günümüzde artık Bluetooth hoparlörler yaygın. Hemen hemen her evde yer alan bu hoparlör çağımızın en popüler ürünlerinden birisi. Bu sebepten ötürüde Google Chromecast Audio gibi bir ürüne piyasada ihtiyaç kalmadığını düşünerek piyasadan kaldırmak istiyor. Bence Google gibi bir şirkete de yakışan böyle bir hamle olurdu. Çünkü Google, pazarda her zaman yeni ürünleri ile anılan bir şirket. Elinde kalan son Chromecast Audio'ları tüketmek için fiyatlarını düşüren Google, cihazı Black Friday'den bu yana 15 Dolar değerinde satışa sunmuş durumda. Şayet Chromecast Audio ürününe sahip olmak istiyorsanız son günler olduğunu sizlere hatırlatmak istiyorum. 

 


Google Chrome karanlık tema, Android'e geliyorGoogle Chrome karanlık tema, Android'e geliyor
Google One Türkiye'de!Google One Türkiye'de!
Google Play Store yenilendiGoogle Play Store yenilendi

PAYLAŞ