Google Chrome Mobil İçin Büyük Yenilik - Haberler - indir.com

Google Chrome Mobil İçin Büyük Yenilik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-18 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet devi Google’ın en fazla kullanılan servislerinden birisi olan internet tarayıcısı Google Chrome hakkında önemli bir yenilik sunulmaya hazırlanıyor. Piyasa da birçok internet tarayıcı programı bulunsa da, çoğunluk olarak kullanıcıların tercihi Google Chrome’dan yana oluyor. Hem masaüstü hem de mobil için en fazla tercih edilen tarayıcılardan olan Chrome’un RAM tarafındaki yönetiminde bazı sıkıntılar olsa da sunmuş olduğu özellikler ve yetenekler ile rakiplerinin önünde olmayı başarıyor. Şimdi ise Google Chrome Mobil için önemli bir haber geldi ve uygulamanın mobil tarafındaki tasarımında bazı yenilikler kullanıcılara sunulacak.

Google Chrome Yeni Sekme Görünümü

Google'ın 2019 Ürünleri Belli Olmaya BaşladıGoogle'ın 2019 Ürünleri Belli Olmaya Başladı

Google Chrome’un mobil tarafındaki tasarımına baktığımız zaman başarılı bir sekme yönetimi bulunuyor. Ancak bazı kullanıcılar bu tasarımdan memnun olmazken, bu sekme görünümünden ötürü başka tarayıcılara yönleniyorlar. Özellikle tek elle telefon kullanıcılarının bu sekmeler arasında zor bir gezinti durumu yaşanırken, yeni güncelleme ile beraber gelecek olan yeni sekme arayüzü sıkıntı yaşayan kullanıcılara çözüm sağlayacak diyebiliriz.

Google Chrome 32 Yayınlandı

Yukarıdaki görselde ortaya çıkan görünüme göre artık tek seferde açık olan tüm sekmeler tablo halinde görüntülenebilecek. Bu sayede çok sayıda sekme arasında kolay bir gezinti yapılabilecek. Sekmeler arası gezintide ise artık yanlış sekmeye geçiş olasılığı düşmüş olacak. Android tarafında uygulamanın geliştirici sürümüne sahip iseniz, adres satırına chrome://flags yazıp #enable-tab-grid-layout bölümünü aktif ederek yeni tasarımı test etmeye başlayabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Google, Android kullanıcılarının konum verilerini silmesine izin verecekGoogle, Android kullanıcılarının konum verilerini silmesine izin verecek
Harika, Kullanışlı ve Eğlenceli 5 Yeni Google Uygulaması            Harika, Kullanışlı ve Eğlenceli 5 Yeni Google Uygulaması            

PAYLAŞ