Google Chrome MAC ve Windows'ta kararacak! - Haberler - indir.com

Google Chrome MAC ve Windows'ta kararacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 12:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Google Chrome için yapılacak yeni güncelleme hem Windows hem de MAC işletim sistemlerinde kullanılabilecek. Yeni güncelleme ile karanlık mod kullanıcılara sunulacak.

Gece modu ya da karanlık mod olarak adlandırılan, gece okumayı kolaylaştıran ve gözleri yormayan tasarım hemen hemen her uygulama için geliştirilmeye başladı. Dünyanın en popüler tarayıcısı Google Chrome bu duruma kayıtsız kalmazken yapılan güncellemeler ile birlikte hem Windows hem de MAC işletim sistemlerinde kullanıcıların özellikten yararlanmasını sağlayacak. Konu ile ilgili paylaşılan son bilgilerde gerekli olan çalışmaların tamamlandığı ifade edilirken yapılacak son güncelleme ile birlikte tüm kullanıcılar Google Chrome gece modunu kullanma şansına erişebilecek. 

Google Chrome, Canvas aracı nedir?Google Chrome, Canvas aracı nedir?

Google Chrome'da koyu mod nasıl açılır? 

74. sürüm ile gelecek

Chrome 74’ün “Canary” sürümünde yer alacak bu özellik, kullanıcıların büyük bir rahatlık yaşamasını sağlayacak. Düşük ışıkta dahi bilgisayarın kolay bir şekilde kullanılmasını sağlayacak özellik kullanıcıların oldukça seveceği durumda. Üstelik işletim sistemlerine göre düzenlenen özel mod böylece tam uyumlu bir şekilde çalışacağından dolayı herhangi bir handikap ya da sorun yaşatmayacak.

Performans geliştirmesi ile sunulacak

“Never-Slow Mode” adı verilen diğer bir özellikle, yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Bu özellik kaynak yüklemesi ve performans sorunlarını ortadan kaldırmaya yönelik olacağı gibi Google Chrome için aynı zamanda en çok eleştiri alınan bölümün de iyileştirilmesini sağlayacak Güncelleme ile birlikte Google'ın ilgili ayarlar bölümü ve ekran görüntüsünü şöyle olması bekleniyor; 




Google Chrome karanlık tema, Android'e geliyorGoogle Chrome karanlık tema, Android'e geliyor
iOS Google Chrome’da web sayfası okuma listesine nasıl eklenir?iOS Google Chrome’da web sayfası okuma listesine nasıl eklenir?

PAYLAŞ