Google Chrome Mac için koyu moda geçiyor! - Haberler - indir.com

Google Chrome Mac için koyu moda geçiyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 12:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Chrome 73 ile birlikte koyu mod resmi olarak Google Chrome’a gelirken şimdi sıra Mac’lere geldi. Yapılan açıklamalarda Google Chrome koyu modun Mac için geliştirildiği ifade edildi. 

Google Chrome, karanlık temayı teste başladı

Google Chrome Mobil İçin Büyük YenilikGoogle Chrome Mobil İçin Büyük Yenilik

Chrome 73 ile birlikte başlayan koyu mod süreci, Chrome’un desteklendiği tüm platformlarda kullanılmaya başlanıyor. Mac ile başlayacak güncellemelerde kısa süre içerisinde tüm platformlarda koyu mod kullanılabilir duruma gelecek. Chrome tarafından yayınlanan blog yazısında güncelleme tarihleri ile ilgili detay paylaşmadığı gibi kısa süre içerisinde ibaresi kullanıldı.

İşletim sistemiyle uyumlu çalışacak

Chrome için koyu mod özelliği, işletim sistemleri ile uyumlu çalışacak. Öyle ki sistemde gece moduna geçiş yapıldığında tarayıcı da otomatik olarak koyu moda geçiş yapacak. Bu bakımdan kullanıcıların kullanım noktasında ek bir işlem yapmasına gerek kalmayacak.

Daha öncesinde geliştiriciler tarafından Google Chrome için geliştirilen koyu modlar ve temalar kullanılıyordu. Google hamlesi ile birlikte bu tip kullanımların da önüne geçmiş oldu.

macOS Mojave Mac için minimum sistem gereksinimi olmuş olacak. Chrome güncellemesi ile birlikte bu konuda koyu mod aktif hale getirilebilir. 

Google Chrome 35 Yayınlandı


Chrome OS ve Google Chrome için 7 Temel Gizlilik Ayarları         Chrome OS ve Google Chrome için 7 Temel Gizlilik Ayarları         

PAYLAŞ