Google Chrome ile LEGO İnşa Edin - Haberler - indir.com

Google Chrome ile LEGO İnşa Edin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın dün yapmış olduğu duyuruya göre artık internet tarayıcısı Google Chrome kullanıcıları tarayıcıları üzerinden LEGO oyuncaklarını sanal ortamda oynayarak kendi yapılarını inşa edebilecekler.

Kullanıcılarına yeni bir Chrome deneyimi yaşatmak isteyen Google, LEGO ile yapmış olduğu işbirliği neticesinde kullanıcılarına tarayıcıları üzerinden LEGO oyuncakları ile oynama fırsatını sunuyor. 'Build with Chrome' adındaki web sitesine girerek doğrudan kullandığınız tarayıcıda farenizi ya da dokunmatik ekranı kullanarak, birbirinden renkli legolar ile dilediğiniz gibi kendinize ait yapınızı inşa edebilirsiniz. Google+ hesabınızı kullanarak giriş yapacağınız web sitesinde inşa ettiğiniz yapıları Google+ hesabınızda paylaşabilir ve diğer oyuncuların oluşturdukları yapıları keşfedebilirsiniz.

Build With Chrome

Yaratıcı özgürlüğün yalnızca plastik parçalar ile sınırlanmaması gerektiğini açıklayan Google'ın bu yeni projesi Haziran 2012 tarihinde Avustralya'da hayata geçmişti. Bugün itibari ile de servis tüm dünyadaki Lego meraklılarına açılmış durumda.

Lego hayranlarını mutlu edeceğini düşündüğümüz yeni Chrome deneyiminde, üç boyutlu grafikleri herhangi bir eklenti olmadan render'ın alınması JavaScript API'si WebGL ile gerçekleşmekte ve sorunsuz bir şekilde internet üzerinden oynanabilmekte.

Hem mobil cihazlarda hem de masaüstü bilgisayarlarınız aracılığıyla kendi LEGO yapılarınızı inşa edebileceğiniz bu deneyimi yaşamanız için Google Chrome web tarayıcısına ihtiyaç duyulmaktadır. Google Chrome'un Windows, Mac ve mobil versiyonlarını sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi aşağıdaki videoyu izleyerek bu servisi yakından tanıyabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Build with Chrome Tanıtım Videosu


PAYLAŞ