Google Chrome 79 neler sunuyor? - Haberler - indir.com

Google Chrome 79 neler sunuyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-14 18:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet tarayıcı devi Google, yeni Chrome versiyonu ile beraber bazı yeni özellikler getiriyor. Chrome 79 olarak gelecek olan sürüm güncellemesi, güvenlik yükseltmeleri ile beraber şifre koruması ve güncellenen profil tasarımıyla kullanıcı karşısına geliyor. Chrıme her yeni sürümü ile beraber kullanıcı güvenliğini önemserken, yeni bazı özellikler de sunmaya devam ediyor. Chrome 79 sürümü de bu noktalardan birisi oluyor. İnternet gizliliği önemli kavramlardan birisi olurken, her geçen gün daha da güvenliğin önemli olduğu bir dönemdeyiz. Google ise bu durumu geliştirmek adına Chrome tarayıcısına yeni web araçları ekliyor.

Chrome 79 ile beraber gelen yenilikler

Chrome Okuma Modu nasıl etkinleştirilir?Chrome Okuma Modu nasıl etkinleştirilir?

Chrome yeni sürüm ile beraber e-posta ve şifrelerin veri ihlali durumunda kullanıcısını uyaracak. Artık herkesin Chrome üzerinden şifresini yönetim aracı ile kontrol etmesine gerek kalmayacak. Chrome bu durumu kendiliğinden gerçekleştirecek ve herhangi bir hesap için kimlik bilgilerini güncellemeye yenilik bildirim ile karşılaşıyorsunuz. Diğer bir büyük yenilik ise gerçek zamanlı kimlik avı tespiti ile oluyor. Google’In Güvenli Tarama girişimi, virüs veya benzeri güvenlik sorunu oluşturabilecek web sitelerinin liste kontrolü ediliyor.

Gerçek zamanlı sayesinde Google eskiye göre %30 oranında kullanıcıları daha fazla uyaracak. Bu özellik şuan için Chrome masaüstü versiyonda kullanılabilir durumda. Diğer yandan “Arama ve göz atmayı daha iyi hale getir” seçeneğinin aktif olması gerekiyor. Bu durum için ise ayarlardan gerekli bölüme erişmeniz gerekiyor.


Microsoft Edge'deki önemli bir özellik Chrome'a geliyorMicrosoft Edge'deki önemli bir özellik Chrome'a geliyor
Chrome 79 ile gelen çok faydalı “parola” özelliğiChrome 79 ile gelen çok faydalı “parola” özelliği

PAYLAŞ