Google Chrome 4 Yaşında - Haberler - indir.com

Google Chrome 4 Yaşında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım
İnternetin ilk zamanlarında internette gezinebilmek için Netscape kullanıyordu, daha sonra yerini Internet Explorer aldı. Firefox ve Opera gibi tarayıcılarla piyasa hareketlendi. 4 yıl önce de Google kendi tarayıcısını piyasaya sürdü.
 
Google'ın sadelik konseptine uygun bir şekilde tasarlanan bu tarayıcı aynı sadeliği bugüne kadar devam ettiriyor. Bir çok tarayıcı onun çıkardığı özellikleri standart haline getirmeye başladı. RAM kullanımı dışında oldukça kararlı ve hızlı çalışan Chrome diğer tarayıcılara kıyasla kalitesini ve hızını her zaman gösteriyor.
 
Google Chrome'un en önemli özelliği hıza çok fazla odaklanmış olması ve 4 yıldan beri bu konuda ciddi ilerleme kaydetmiş durumda. Google Chrome aynı zamanda 4 yılda sıfırdan zirveye tırmandı. Google hem dünyada hem de ülkemizde şu anda en çok kullanılan tarayıcı konumunda. Google 4. yıl şerefine özel bir sayfa hazırlandı : http://www.google.com/intl/en/chrome/timemachine/ 2 Eylül 2008'de ortaya çıkan Chrome'un tüm aşamalarını bu sayfada ok tuşları ile görebiliyorsunuz. Kullanıcıları için hazırlanmış bu ufak sayfa ile mutluluğunu herkes ile paylaştı.



İlgili uygulamalar

PAYLAŞ