Google Chrome 32 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Google Chrome 32 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın web tarayıcısı Chrome, ses çıkaran sekmelerin izlenebilmesi özelliğinin yanı sıra dikkate değer pek çok özellik ile birlikte güncellenerek kullanıcılara sunuldu.

Bugün itibari ile 32'nci sürümü yayınlanan Google Chrome kullanıcılara daha güvenli bir internet gezinti deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bu amacını daha belirgin bir hale getirmek için çocukları düşünerek ebeveynlerin site engellemeleri koyabilmesini ve internette gezinti aktivitesini gözden geçirerek çocukların riskli şeyler yapmadığından emin olunmasını sağlamış. Zararlı yazılım uyarı sistemini de bulabileceğiniz Google Chrome 32 daha güvenli bir hale getirilerek ziyaret ettiğiniz web sitesinin herhangi bir zarara yol açıp açmayacağından da emin olabilmenizi sağlıyor. 

Tarayıcıda bulunan sekme başlığına entegre edilen küçük bir hoparlör ikonu ile de kullanıcılar hangi sekmede müzik oynatıldığını ya da video gösterildiğini fark edebilecekler. Bilindiği üzere geçen yıl Youtube tarafından kullanıma sunulan bu özellik, şu an tüm web sitelerini kapsar hale getirilmiş. Ayrıca hangi sekmenin web kamerası kullandığını veya Chromecast'e yayın gönderdiğini de yine bu özellik sayesinde anlaşılabiliyor.

Chrome 32'nin en önemli ve dikkat çeken yeniliklerinden birisi de Windows 8 kullanıcıları için Chrome OS'a benzeyen kullanıcı arayüzü. Metro modu için tasarlanmış olan yeni arayüz, uygulama başlatıcısını Chrome OS gibi kullanım imkanı sağlamaktadır.

Yenilenen arayüzü ve daha güvenli bir internet gezinti deneyimi yaşayabilmenizi sağlayan gelişmiş özellikleri ile Google Chrome 32'yi Chrome resmi sitesinden güncelleyebileceğiniz gibi sitemiz üzerinden de ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ