Google, Cardboard Kamera Uygulamasını Yayınlandı - Haberler - indir.com

Google, Cardboard Kamera Uygulamasını Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-07 12:30:22
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, kendi sanal gerçeklik fotoğraflarımızı çekerek, anılarımızı sanal gerçekliğe taşıyabileceğimiz harika bir uygulama yayınladı. Cardboard Camera adındaki uygulama sayesinde sesli panoramik görüntüler çekip Cardboard ile izleyebiliyoruz.

Cardboard Camera uygulaması sayesinde akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak çektiğiniz fotoğrafları, sesli panoramik görüntülere çevirebileceğiniz gibi çekilen bu görüntülerin yaşandıkları andaki havasına yeniden tanık olmanızı sağlıyor. Şimdilik sadece Android cihazlar için indirmeye sunulan uygulama, kısa süre içerisinde iOS kullanıcılarına da sunulacak.

Cardboard Camera Nasıl Kullanılır?

Cardboard Camera

Uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle sanal gerçeklik gözlüğü Cardboard'a ihtiyacımız var. Sonrasında Android telefonumuzdan Cardboard Camera ile çektiğimiz sesli ve panoramik görüntüleri, telefonu gözlüğün içine yerleştirerek izleyebiliyoruz. Bu sayede unutmak istemediğimiz tüm anıları uygulama sayesinde tekrar tekrar yaşayabiliyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak Android telefonunuza yükleyebileceğiniz Cardboard Camera uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ