Google Canlı Yardım Servisi Helpouts'u Duyurdu - Haberler - indir.com

Google Canlı Yardım Servisi Helpouts'u Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların ihtiyaç duydukları her konuda profesyonel eğitmenlerin ve uzmanların canlı olarak sundukları videoları izleyerek merak ettikleri konular hakkında yardım alabilmelerinin amaçlandığı serviste şu an 1000' den fazla eğitmen bulunmaktadır. Videolar aracılığı ile canlı yardım alabileceğiniz Helpouts' da şu an Ev-Bahçe, Bilgisayar-Elektronik, Sağlık-Kişisel Gelişim, Beslenme-Diyet, Moda-Güzellik, Sanat-Müzik, Yemek ve Eğitim gibi kategorilerde yardım videolarına ulaşabilirsiniz.

Web üzerinden erişebileceğiniz Helpouts' a ayrıca Android uygulamasını kullanarak akıllı cihazlarınız üzerinden de erişebileceğiniz gibi bu sayede de canlı videolar ile pasta yapımından otomobil tamirine, enstruman derslerinden dans eğitimlerine kadar hemen her konuda kendinizi geliştirebileceksiniz. Ayrıca Helpouts üzerinden sorularınıza gerçek zamanlı olarak karşınızdaki uzman kişiler ile birebir iletişim kurabilir ve istediğiniz her türlü soruya cevap alabilirsiniz.

Son olarak Helpouts servisi ücretlidir. Her eğitim videosu için ödemeniz gereken ücret o servisi veren şirket ya da eğitmen tarafından belirlenmektedir. 





PAYLAŞ