Google CameraX için Çinli bir destek daha aldı - Haberler - indir.com

Google CameraX için Çinli bir destek daha aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-22 21:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Kullanıcılarına sunduğu servisleri günden güne geliştiren Google, kamera uygulamasını geliştirmek için CameraX ürününü teknoloji markalarına sundu. Android’in yeni Jatpack kütüphanesinden beslenen CameraX’a birçok akıllı telefon üreticisi destek veriyor. Bu markalardan biri de OPPO oldu.

OPPO geçtiğimiz gün Şangay’da düzenlenen “Google Developer Days China 2019” etkinliğinde CameraX ile ilgili açıklamalar yapan OPPO, bu yeni uygulamanın kullanıcılar açısından ne kadar önemli olduğu konusuna değindi.

Ekranıyla öne çıkan Oppo Reno Ace duyuruldu!Ekranıyla öne çıkan Oppo Reno Ace duyuruldu!

Hatırlarsanız daha öncesinde Realme’de CameraX’a destek verdiği yönünde bir açıklama yapmıştı. CameraX’ın kullanıcılarına birçok uygulamadan daha üstün bir performans sunduğuna değinen Realma, Google’ın bu konuda büyük bir başarıya sahip olduğunun da altını çizmişti.

OPPO’dan da CameraX’a destek geldi

Etkinlikte Google’ın daha öncesinde kullanıcılara duyurduğu CameraX özelliğini desteklediğini açıklayan OPPO, ürettiği Reno 10x Zoom modelinde ki OPPO’nun görüntüleme teknolojisiyle birlikte CameraX’in desteklediği özellikleri vurguladı. Bunun yanı sıra CameraX’ın OPPO Reno2’de olduğu gibi birçok modelinde de destekleneceğini açıklayan şirket teknoloji dünyasının dikkatini CameraX’ın özelliklerine çekmeyi başardı.

Google Camera'ya birçok yenilik geliyor

Google’ın kullanıcılara sunmuş olduğu CameraX aslında özellikleri açısından birçok kullanıcıyı mutlu edecek bir servis. Kullanıcıların kameralarında yaşadıkları sorunu ortadan kaldırarak, kamera deneyimini en geliştirmek için tasarlanan bir Android çözüm programı olan CameraX görüntüleri olduğundan daha kaliteli bir hale getirebiliyor.

Fotoğraf yazılımı açısından birçok desteği barındıran bu yeni ürünü ilerleyen zamanlarda OPPO telefonlarında sıkça göreceğiz gibi duruyor. Bunun yanı sıra CameraX’ın akıllı telefonlara kolay bir şekilde entegre olduğuna da vurgu yağan Çin merkezli şirket, CameraX’ın iki satırdan az bir kod sayesinde OPPO ile birleşerek görüntü teknolojilerinden yararlanabildiklerini açıkladı. Bu sayede karmaşık kod dizinine gerek kalmadan uygulama deneyiminin yükseldiğine değinen OPPO, “Google Developer Days China 2019” etkinliğinde yeni telefonu olan Reno 10x Zoom özelliklerine de değindi. Kamera teknolojisiyle dikkat çeken Reno 10x Zoom, özel Beauty Mode ve HDR özelliğiyle beğeni topladı.


Dev pile sahip OPPO A5 2020 tanıtıldı; OPPO A 2020 özellikleri neler?Dev pile sahip OPPO A5 2020 tanıtıldı; OPPO A 2020 özellikleri neler?
Google Family Link'e ailelere daha çok kontrol sağlayacak güncelleme geliyorGoogle Family Link'e ailelere daha çok kontrol sağlayacak güncelleme geliyor

PAYLAŞ