Google Camera 7.1 sürümüyle çok daha yetenekli - Haberler - indir.com

Google Camera 7.1 sürümüyle çok daha yetenekli

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-09 14:05:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz piyasada tanıtılmayan ancak Google Pixel 4 cihazına dahili olarak yüklü bir şekilde gelecek olan Google Camera 7.0 sürümünün APK dosyası geçtiğimiz ay ile beraber sızdırılmıştı. Bu sızıntı ile beraber yeni tasarım arayüz ve yeni kamera modları ile beraber, ayarlar seçeneğinin kaydırma hareketi ile uygulamaya dahil olduğunu görmüştük. Bu söz konusu sürüm test amaçlı olduğu için yayınlanmazken, şimdi ise Google Camera 7.1 sürümü Google Play Store’da resmi olarak yayınlandı. Tıpkı daha önceki sürümde ortaya çıkanlar gibi bu yeni sürüm de kullanıcı arayüzü yenilenmiş olarak karşımıza çıkarken ayrıca Social Share gibi yeni özelliklerin de sunulduğunu görüyoruz.

Google Camera 7.1 Yayınlandı

Google sosyal medyadaki başarısızlıkları unutturmak için TikTok'un rakibini satın almaya çalışıyorGoogle sosyal medyadaki başarısızlıkları unutturmak için TikTok'un rakibini satın almaya çalışıyor

Social Share adlı özellik ile Google Camera üzerinden çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı, sosyal medya hesaplarınızda hızlı ve kolay bir şekilde paylaşabilmenize imkan sağlıyor. Özellikle sürekli ve düzenli paylaşım yapan kullanıcılar için oldukça faydalı bir özellik olduğunu söyleyebiliriz. Diğer yandan yenilenen tasarım ile beraber kamera modları, deklanşör tuşunun altına konumlandırılmış durumda. Bu sayede ekrana daha geniş bir alan sunulmuş oluyor. Ayrıca ipucu özelliği fotoğraf çekerken telefonu doğru tutmanız için kullanıcıyı uyarıyor. Selfie çekimlerinde cihazın yanlış pozisyonda tutulmasının ise önüne geçilmiş oluyor.

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerine dahil olarak gelecek olan Google Camera 7.1 sürümünü 15 Ekim tarihinde telefonların tanıtımı ile beraber göreceğiz.


Google fişini çektiği hizmetler arasına bir yenisini daha eklediGoogle fişini çektiği hizmetler arasına bir yenisini daha ekledi
Google fişini çektiği hizmetler için mezarlıkGoogle fişini çektiği hizmetler için mezarlık

PAYLAŞ