Google, bu yaz New York'ta ilk mağazasını açıyor             - Haberler - indir.com

Google, bu yaz New York'ta ilk mağazasını açıyor            

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-21 16:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google ilk fiziksel perakende mağazasını New York'ta açmak için hazırlıklara başladı. Mağaza dünyanın en yoğun şehirlerinden New York’ta olacağından dolayı Google'ın satış rakamlarını arttırabilir. 

Farklı modelleri ile teknoloji alanının takip edilen markalarından bir tanesi olan Google, rakiplerin de olduğu gibi fiziksel bir mağaza ile kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor. İlk fiziksel perakende mağazası için Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrini tercih eden Google, Manhattan'ın Chelsea semtinde yer alacak. 

Google Docs, Sheets ve Meet gibi araçlar yenileniyorGoogle Docs, Sheets ve Meet gibi araçlar yenileniyor

Google mağazasında neler olacak?

Pixel akıllı telefon modelleri, Fitbit giyilebilir teknolojiler ve Nest ürünlerinin yer alacağı mağazada kullanıcılar ürünleri satın almadan önce daha iyi bir şekilde inceleme imkanına sahip olacak. Bugüne kadar online mağazalar ya da farklı markalar altındaki mağazalarda satışlarını sürdüren Google, yeni mağazası sayesinde kullanıcıların Google ürünlerine daha da yakın olmasını sağlayacak. Kullanıcıların online alışveriş yapması halinde Newyork mağazasından teslimat seçeneğini de değerlendirilebileceğini aktaran mevcut yenilik ile birlikte Google ürünleri için yeni bir dönemin başladığı aktarıldı.

Google mağazası için heyecanlı!

Başkan Yardımcısı Jason Rosenthal tarafından yapılan açıklamalarda, yeni mağaza için markanın büyük bir heyecan duyduğu belirtildi. Açıklamalara göre ürünler ya da servisler ile ilgili yaşanılan problemlerde Google uzmanlarından destek alınabileceği, sorunlu cihazlar için teknik servis hizmetinin sunulacağı ve cihazların kurulumları konusunda da Google personelleri tarafından tüm müşterilere ücretsiz kurulum desteği verileceği aktarıldı. Kullanıcıların Google mağazasını sürekli ziyaret etmesi adına belirli dönemlerde atölyeler ve çeşitli etkinliklerin de yapılması planlanıyor.

Pandemiye özel önlem

Pandemi dönemi olması nedeniyle özel bir şekilde hazırlanan mağazada tüm önlemler alınacak ve mevcut pandemi süresince tedbirlere dikkat edilecek. Müşterilerin güvenle alışveriş yapabilmesi adına mağaza içi kapasitenin sınırlandırılacağını da aktaran Başkan Yardımcısı Rosenthal, Google’ın yerel ve ulusal yönergeler dahilinde kurallara sıkı sıkıya uyacağını söyledi.

Dünyanın en yoğun şehirlerinden olan New York'ta, pandemi kurallarında esneme yaşansa da dönemsel olarak daha sıkı tedbirler uygulanabiliyor. Bu nedenle yeni mağaza açılışı ile ilgili açıklamalarında pandemi kurallarına özellikle vurgu yapan Google'ın New York şehrinde hem virüsle mücadelede hem de yöneticiler ile herhangi bir problem yaşamak istemediği, ılımlı bir politika izleyeceği de ilk andan itibaren görülebiliyor.



PAYLAŞ