Google blog yönetimine son verdi - Haberler - indir.com

Google blog yönetimine son verdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-18 06:33:32
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının dev isimlerinden Google, blog yönetim aracı olarak bilinen Bloh Compass adlı uygulamayı kapatma kararı verdiğini açıkladı. Bildiğiniz üzere blog yazarlığı son dönemlerde oldukça ciddi bir iş olarak değerlendiriliyor. Bu sebeple özellikle Google konu ile ilgili çalışma yürüttüler. Blog yazarlarına özel olarak geliştirilen Blog Compass adlı uygulama beklendiği kadar ilgi görmediği için kapatılma kararı verildi. 

Özellikle blog yazıları ile ilgili işler üzerinde çalışmalar yapan ve internet sitesi sahibi olan kullanıcıların tarafından kullanılmak üzere Google, Blog Compass adında bir uygulama geliştirerek kullanıcılara sunmuştu. Blog ve internet sitelerinde yer alması beklenen son zamanların en trend içeriklerinin bulunmasını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen bu uygulamanın, makale yayını yapmak ile ilgilenen internet siteleri tarafından yoğu bir şekilde kullanılması bekleniyordu. Fakat beklenen ilgi göremeyen bu blog sitesi atık kapatıldı. Google'ın beklentilerinin aksine kullanıcılar, Google tarafından hazırlanan platformu kullanmayı tercih etmediler. 

Blogspot'a erişim engeli getirildi!Blogspot'a erişim engeli getirildi!

Uygulama tamamen kapatılacak

Blog yazarları için özel olarak geliştirilen Blog Compass uygulaması beklenen ilgiyi göremediği için kapatılmaya yüz tuttu. Uygulama bir kaç ay içerisinde tamamen kullanıma kapatılacak. Konu ile ilgili resmi duyuru Google tarafından yapıldı. Kapatıldığı taktirde uygulama artık kullanılmayacak. 

 


Google Docs ile Blog Nasıl Kurulur?        Google Docs ile Blog Nasıl Kurulur?        
Wordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araçWordpress'e gerek kalmadan Google Drive ile blog oluşturmanızı sağlayan araç

PAYLAŞ