Google Benim İşletmem iletişim numarası aktif mi?   - Haberler - indir.com

Google Benim İşletmem iletişim numarası aktif mi?  

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-28 09:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Dünya genelinde milyonlarca işletme ve firma tarafından tercih edilen Google Benim İşletmem iletişim numarası aktif mi? İşte yaşanan sorun ve çözüm.

Google Benim İşletmem için Google tarafından kullanıcılara destek sağlanması adına özel bir telefon numarası oluşturulmuş olsa da kullanıcıların bu numarayı arayamaması, yardım konusunda büyük bir sorun yaşanmasına yol açtı. Kullanıcılar yaşadıkları problemlerde Google Benim İşletmem üzerinden her ne kadar iletişim kurmaya çalışsa da herhangi bir sonuç alınamadı. Ancak konuyla ilgili yapılan araştırmalarda, destek almak adına küçük birkaç işlemin yapılmasının yeterli olduğu görüldü.

Google Benim İşletmem’den nasıl yardım alınır?

Google Benim İşletmem için destek almak isteyenler için alternatif bir çözüm mevcut. Numara aktif olsa dahi arama yapılamadığından dolayı kullanıcıların Google Benim İşletmem sayfasında yer alan Yardım ve Geri Bildirim bölümünden bize ulaşın kısmına erişmesi ve ardından ekranda yer alacak formu doldurması gerekiyor. Yaklaşık 1-2 dakika içerisinde tamamlanabilecek bu işlemler sonrasında Google Benim İşletmem tarafından kullanıcılar yaklaşık dakikalar içerisinde dönüş alabiliyor. Böylece Google Benim İşletmem için destek alacak kişiler, yapacakları ek bir işlem sonrasında Google yetkilileri ile görüşme şansı elde edebiliyor.

Google Benim İşletmem iletişim alternatifleri neler?

Kişiler için arama tek seçenek değil. Arama yapmanın dışında e-posta, sosyal medya hesapları ve Google toplulukları üzerinden de yaşanılan soruna yönelik destek alabilmek mümkün.





PAYLAŞ