Google Benim İşletmem, GoDaddy'e Eklendi! - Haberler - indir.com

Google Benim İşletmem, GoDaddy'e Eklendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-19 12:02:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

GoDaddy müşterilerine sunmuş olduğu sınırsız hizmetin arasına Web Sitesi Mimarı ürününe yaptığı güncelleme ile birlikte küçük işletmelerin kolayca Google Benim İşletmem sahibi olmasını sağladı.

19 Haziran'da Dünyanın bir çok tarafındaki girişimcilerin online bir şekilde dünyaya açılması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy, Google Benim İşletmem özelliğinin Web Sitesi Mimarı ürününe eklediğini gösterdi. Bu güncelleme ile birlikte GoDaddy Web Sitesi Mimarı kullanıcıları platformun dışına çıkmalarına gerek kalmadan işletmelerini oluşturmalarını sağlayacak.

Office 365 için Microsoft ve GoDaddy Ortak OlduOffice 365 için Microsoft ve GoDaddy Ortak Oldu

GoDaddy İşletmeleri Destekliyor!

Gelen yenilik hakkında GoDaddy Türkiye ve MENA Bölge Direktörü Selina Bieber, “Fiziksel bir mağazası olan işletmeler ve tesisatçı, çilingir gibi, ağırlıklı olarak belli bir bölgede hizmet verenler yerel aramaların önemini zaten biliyor. Günümüzde tüketicilerin ürün ve hizmetleri genellikle online aradıklarını ve satın alım işlemi yapacakları zaman yakınlarındaki mağazaları tercih ettiklerini de biliyorlar. İnternette, arama motorlarına yönelik işletme kaydı oluşturmak karmaşık bir süreç olabiliyor. Bunu da göz önünde bulundurarak Web Sitesi Mimarı ürünümüze Google Benim İşletmem özelliğini ekledik. Yerel müşteri çekmek isteyen küçük işletme sahipleri bu sayede hızlıca kurulum yaparak, bu aracın avantajlarından faydalanmaya başlayabilir,” şeklinde konuştu.

GoDaddy Web Sitesi Mimarı, süreci kolaylaştırmak ve daha etkili kullanmak için Google Benim İşletmem kayıtları için kurulumda ilgili bilgileri web sitelerinden çekerek, kullanıcıları yönlendiriyor. Kayıt tamamlandığında web sitesi üzerinde yapılan değişiklikler, Google Benim İşletmem üzerinde otomatik güncelleniyor. Küçük İşletme Sahipleri bu yönetim paneli üzerinden potansiyel müşteri tahminini de gösterebilir. GoDaddy, Web Site Mimarı üzerinden Google Benim İşletmem kaydı oluşturan işletmelere beş ayda ortalama olarak ortaya çıkan raporları şu şekilde gösteriyor,

  • Arama sonuçlarından gelen 1642 ek görüntülenme,
  • 13 ek telefon çağrısı,
  • Web sitesine 47 sayfa tıklanması,

Yeni gelen özelliği denemek için Godaddy Web Sitesi üzerinden Web Sitesi Mimarı sayfasına gidebilirsiniz.


Alan Adı Kayıt Şirketi GoDaddy Halka Açıldı!Alan Adı Kayıt Şirketi GoDaddy Halka Açıldı!
Domain Yatırımcıları için GoDaddy Investor Uygulaması Yayınlandı!Domain Yatırımcıları için GoDaddy Investor Uygulaması Yayınlandı!

PAYLAŞ