Google, Assistant Servisi İçin Yeni Rehber Sayfasını Yayınladı - Haberler - indir.com

Google, Assistant Servisi İçin Yeni Rehber Sayfasını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-11 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın sesli asistan servisi olan Google Assistant bildiğiniz üzere akıllı telefonlar haricinde birçok akıllı ev aletleri ile beraber entegre olmaya başladı. Birçok kullanıcıya hitap edecek olan Google Assistant için Google cephesinden yeni bir rehber yayınlandı. Google Assistant ile internet üzerinden arama gerçekleştirme yada komut verme gibi birçok durum bulunuyor. Fakat asistanın kullanıcıların ne dediğini anlamadığı kısımlarda olaylar bir hayli karışabilmektedir. Bu noktada kullanıcılar bu asistanın tüm kapasitesi yerine sadece alarm kurmak ya da müzik çalmak gibi işlevlerini kullanıyorlar.

Google ise bu soruna çözüm odaklı bir girişimde bulunarak kullanıcıların rahat bir şekilde yararlanabildiği bir rehber içerik oluşturdu. Daha çok yeni kullanıcıların oldukça işine yarayacak olan Google Assistant Rehberi ile birçok konu başlığı altında dilediğiniz işlevleri öğrenebileceksiniz. Ayrıca asistanın sizi daha iyi anlayabilmesi adına kullanacağınız soru kalıpları ve cümle türleri hakkında örneklerde görerek faydalanabilirsiniz.

Google'ın kullanıcı deneyimi için sunduğu bu Google Assistant rehberi oldukça işlevsel ve işe yarar bir sisteme benziyor. Şirket tarafından bu rehber genişletilmeye ve geliştirilmeye devam edilecektir.





PAYLAŞ